Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Най-добър град за живеене.

<< < (5/6) > >>

Gervasii:
Ми да Адри добре го измислил. Ще турим и телени мрежи да ни се радват отдалеч хората от провинцията. Нали сме уникати. Адри какво сте правим със софиянци които не живеят в центъра. Мене ми е по приятно да няма навалица от кварталите. Селяните от Лозенец, Иван Вазов, Стрелбище, Редута с две думи извън зоната между Лъвов мост и паметника "Левски" предпочитам де не се мотаят в центъра. :drinks: :drinks: Да има ред дето се вика.

Сaprycorn:
Темата много заприлича много на една друга тема- "Почеши език, или как да не храним с локум..."

widowmaker:

--- Цитат на: Сaprycorn link=topic=3904.msg79952#msg79952 date=1341413842 ---Темата много заприлича много на една друга тема- "Почеши език, или как да не храним с локум..."

--- Край на цитат ---

Що бе Ясене, ти да не си извън зоната между лъвов мост и паметника Левски?  :lol: :lol: :lol:

TheJackal:
Според мен, лично аз смятам, че от родния град по - добро място за живеене няма. Винаги корената те влече рано или късно да се завърнеш от там от където си. Че съм реститука, многократно съм го казвал и не го и крия, в София имам доста имоти и на моменти си го признавам, че тя - София ми липсва. Преди години София бе чиста като град, сега е кочина, възможно е и поради лошата урбанизация и поради това, че капацитета и се е изчерпал за да над 1 000 000 милион жители. Знам ли? Там ми минаха близо 15 години от съзнателния живот и пак си го казвам, с времето и на моменти си ми липсва, не че и това си оказва влияния, любимата е в София. :)

Der Hetzer:
Това е малко като да се сравнява асортимента на "ДСО Мототехника" - Запорожец, Москвич, Застава и Вартбург.... еми всичките са един от друг по-дръгливи  :yes:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия