Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Най-добър град за живеене.

<< < (2/6) > >>

Mixy:
Виена ;)

lubomir:

--- Цитат на: Mixy link=topic=3904.msg79911#msg79911 date=1341379215 ---Виена ;)

--- Край на цитат ---

:good: :good: :good: :good: :good: :good:

Това е моят град и моята столица. Там от първия момент се почувствах все едно там съм бил роден и съм живял винаги! Куриозното е, че не знам бъкел немски, а пък съм бил и по Германия и по доста други страни, но никога не съм се чувствал така както във Виена. Преди ходех доста често, но сега....

--- Цитат на: muncho link=topic=3904.msg79907#msg79907 date=1341353704 ---Съгласен с Ицо! Не ща молове и в тях мотаещи се тролове:))))) . А Пловдив беше мнооого хубав град,до преди 10 години.От 2000г насам  управниците му го направиха подобие на голям град.Мръсен,с изсъхнали тревни площи,градски транспорт до 20,30ч. ,след 21ч. улиците пусти и плашещи .... кво да ви разправям ,тъпотия...

--- Край на цитат ---

Мите, така беше, затова и през 1995-та натиснах да се махна от София, въпреки че живях 10г там. За съжаление след 1999-2000 всичко взе да прилича все повече и повече на София. За съжаление бягството ми към Виена, и Канада беше оберечено да не се състои, и сега седя заключен като в клетка, или още по-лошо - затвор. По една камара причини, за съжаление, вече не мога да мръдна от тука!
Така и ще си останем - роби на собствената си пародийна псевдо демократична държава.
Всъщност една шепа хора(даже не искам да им казвам, че са българи) искат точно това да ги ева! Ама като блеем вместо да ръмжим и хапем така ще е...

Alex9908:
Аз съм от София, но според мен най - добрият град е Пловдиж.  :)

hristo_t:
Колеги, за град във България ли става дума или по света???

Adrian:
най-добрият град за живеене в Бг

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия