Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Сбирки / Клубни мероприятия / Дейности
Среща на 28.07.2012 г.
TheJackal:
Радвам се, че сте се забавлявали приятели. На снимките виждам много непознати за мен лица, явно има и нови членове на клуба. Но! Ето тези снимка много ме притесниха:
Изявени чеТТници и сред тях Ясен оглежда, анализира BR 44 на "Roco" в ТТ 1:120. :hi: Май е осъзнал, че мащаба е ТТ 1:120!? :drinks:
Nelly:
Ех, какви млади попълнения от сега тръгват по сбирки... Радост за окото. Добре сте се забавлявали! :)
CaLLlo:
Яско ТТ чеТТник :haha:
Сaprycorn:
--- Цитат на: TheJackal link=topic=3919.msg80480#msg80480 date=1343573480 ---...
Изявени чеТТници и сред тях Ясен оглежда, анализира BR 44 на "Roco" в ТТ 1:120. :hi: Май е осъзнал, че мащаба е ТТ 1:120!? :drinks:
--- Край на цитат ---
Не се притеснявай от снимките Стефчо :)
В най-скоро време ще публикувам пълния анализ на BR 44 на "Roco" в ТТ 1:120!
Благодарение на Владо1 съм напълно в течение на новите конструктивни решения за парните локомотиви в мащаб ТТ. А това, което ме привлече като магнит на ТТ-ейската маса беше 6 вагонната композиция от "В" вагони, теглена от 01.5 и след това от 118! На тази композиция се изкефих повече от всичко!
TheJackal:
Яско, радвам се, че ти е харесала въпросната композиция! А, като спомена за анализ на BR 44 ще те улесня малко: http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,3736.0.html :give_rose:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия