Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макетът на Мишо Табаков - В ПАМЕТ НА martzaro !!!
eurostar:
Да, прав си. В моя каталог на Кибри са я маскирали с един син стъклен навес и аз въобще не и обърнах внимание. Но ти си направил правилния избор. Много я харесвам тази гара.
misho_tabakoff:
Намалих макета на 3 нива. Повече не намалявам. :D
pach:
E това е малко по-възможно за реализация , така че има шанс да не си остане само като една мечта.Освен това си намалил дължината на коловозите в голямата гара , тоест вече си се отказал и от идеята за гигантските композиций от по 10-тина вагона за макета ти .Май панорамният мост е отишъл в друг ъгъл?
Къде ще стоиш ти и "зрителите" спрямо този макет?
misho_tabakoff:
Напротив! Коловозите даже са и по-дълги. ;)
При предишния вариант коловозите бяха 2.28 - 2.57 метра, а сега са 2.45 - 2.71. И това е само правият участък! Ако локомотивът/локомотивите при спирането на гарата застанат в кривата след правия участък (а дължината на кривите преди разменните стрелки е 50см, това ще ми даде чисти 2.45 - 2.71 метра за вагоните, иначе казано 8-9 пътнически вагона, и то от 30-сантиметровите .... какво повече може да искам!!!!
Лъчо ще ме извини, че няма да мога да събера 10 вагона, но това е положението - не е каквото искам, а каквото има. ;)
Зрителите ще стоят в долния десен ъгъл на макета, повече не им се полага. Не искам да скъсявам индустриалната зона отдолу за сметка на повече свободно пространство.
EMPEROR:
Кви 10 бе ... поне 20-30 ... не си извинен ! :-X >:( ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия