Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетът на Мишо Табаков - В ПАМЕТ НА martzaro !!!

<< < (15/19) > >>

misho_tabakoff:
Тук понеже си имам двама дългокоси фена, любители на хард-кора .... опа ... хард рока и още по-тежката арматура .... та тези двамата Другари си нямаха друга работа, взеха по една фуния (май си бяха обявили кОнкурс чие фуния е по-голямата), та почнаха да ми наливат акъл с идеята да си направя макета по стената, плот с широчина 40-50см, й такива неща ....

Дотук всичко добре ... лошото е, че на мен идеята ми допадна ... още по-лошо стана, когато установих за първи път в живота си, че една разделителна стена не дели два свята, а може да ги обедини .... познайте дали тези двамцата не ме наведоха на идеята коловозите от детската стая да минават през стената, да си правят врътката през секцията в спалнята, и през друг отвор в стената да се върнат обратно в детската стая!!!!!! И така хем няма падащ мост пред врата, хем има къде да наместя едното обръщало (второто не ме притесняваше изобщо).

Та се получи нещо такова на прима виста:

Оранжевият фон е детската стая, сивите ивици вдясно са стената към спалнята и стената на спалнята към балкона.

EMPEROR:
Първо, аз лично ти казах само два коловоза да пуснеш и или да обръщаш от единия в другия или и двата да ги завъртиш обратно... и второ 30см са ти предостатъчни, че и леки криволичения на релсите ще можеш да реализираш и път са коли ще си пуснеш... трето тия дупки... не мисля, че са добра идея, освен ако не искате да образовате детето в някои неща от рано... четвърто като го измисля ще ти се скарам и за него, разчитай на мен  ;D

Adrian:

Брейййй, фанало декиш начи !

misho_tabakoff:

--- Цитат на: EMPEROR link=topic=393.msg9706#msg9706 date=1221223737 ---Първо, .... и второ .... трето тия дупки... четвърто като го измисля ще ти се скарам и за него, разчитай на мен  ;D

--- Край на цитат ---
1. Само два коловоза, но ако пусна да обикаля цялата, стая, включително и пред вратата .... а това искам да го избегна.

2. 30 см само в едната посока, още 30 в обратната - ето ти ги 50-60см

3. Ти дупките не ги мисли .... няма нищо лошо децата отрано да навлизат в живота, няма ние на дърти години да им показваме как се правят деца. Освен това, така както си се замислил за детето ми, има идея за детското му легло да бъде над долното ухо по късата страна на около 30см над макета. Че и леглото е на два етажа с перспектива за второ дете .... така че ти Юлиян не го мисли. Под долното легло непосредствено м/у ухото на макета и врата (забравих да я нарисувам, но това разстояние е 80см) ще се монтира шкафче, където да се държат фрехите на чавето. Вдясно, където е обръщалото м/у двете стаи, ще има 80см широк гардроб, като коловозите ще излизат от гардероба. Освен това горе вдясно, където макетът е най-тесен, ще има секция, през средата на която ще минават коловозите..... варианти колкото искаш.

4. Да ти дам идея за 4-тото - в горния десен ъгълвиждаш коловозите как сгъвят нагоре към панорамния път - там ми е прозореца, който единственс е отваря редовно ... затова и осигурявам достъп до него.

5. вж. 1-4

Адри .... кажи му бре, да го Ева аз Нафърфори .... ... или аз пак бъркам нещо!?!!? Приемам всякакви забележки и съвети.

"фанало дикиш" ...... то така ме захапа, че са няма пущане!!!

Adrian:

Това е най рентабилното трасе , което позволява стаята да е функционална и и те пази от развод . Затова ме слушай кво ти говоря  ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия