Автор Тема: Макетът на Мишо Табаков - В ПАМЕТ НА martzaro !!!  (Прочетена 29507 пъти)

Maktub

  • Гост
  • Trade Count: (0)
Re: Макетът на Мишо Табаков
« Отговор #90 -: 13 Септември 2008, 01:41:42 »
Абе той Мишо хитро го е измислил - влакът в детската стая (макар и отчасти): детето винаги ще бъде на негова страна и първо – ще имат мнозинство, второ – една жена отстъпва много по-лесно пред мрънкането на детето и трето – вероятно ще се нацупи за няколко дена и поне през това време няма да говори. Мммммм.... кеффф... тишина и потракване на вагони!  ;)

Цитат на: eurostar link=topic=393.msg9732#msg9732 date=1221256727
...че това "глупаво занимание" само гълта пари, а не изкарва нищо...

А де! А тия купища парцалки сякаш изкарват нещо без да гълтат пари  >:(

misho_tabakoff

  • Гост
  • Trade Count: (0)
В памет на martzaro
« Отговор #91 -: 11 Декември 2008, 14:42:52 »
Оги!!! Липсваш ми!!!! Къде си, човече?! Защо животът е толкова гаден?! И защо не си си бил сложил колана?! ..... питанки, питанки ... а отговори никога няма да има ....

Беше обещал да ми проектираш един мост за моя макет .... Сега ще се наложи сам да си го проектирам, ей, хаймана!!! Но това ме задължава още повече да го направя перфектен. Ще го нарека "Мостът на безсилието". И до моста ще монтирам плоча с надпис.

"В чест на martzaro"

Беше ми поръчал да ти доставя един вагон ... мислех да го подаря на твоето детенце, но реших нещо друго - ще си направя специален глух коловоз, на който този вагон ВИНАГИ ще стои. И до вагона ще монтирам плоча с надпис.

"В памет на Огнян Славков - martzaro"

А на твоето детенце всяка година ще му правя подарък за ВАШЕТО хоби!!! Дано да си успял да го запалиш, защото това хоби, макар и малко скъпичко, е страхотно и си заслужава всеки изразходен лев. Животът е безценен, така че нека да доставим на твоя наследник удоволствие и да му покажем, че баща му винаги ще бъде в сърцата ни.

Почивай в мир!
« Последна редакция: 11 Декември 2008, 14:50:05 от misho_tabakoff »