ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events

Национална среща на железопътните моделисти 2012 г.

<< < (3/20) > >>

Boris 2-12-4:
Привет!

Както е известно на повечето от Вас, моята скромна персона има моделни влаци в 1, 1е, 0, 0м, 0е, 0i/f. Тези влаци , ведно с релсовия матРиал заемат доооста място. Пък и напоследък ме е обхванал строителен плам, че вдигнах постройки в 1:45... :download: :download:
В 0м /22,5мм/ вече го докарах и до композиция на SBB епоха ІІІ, която си джуга по релси със зъбна рейка... :yes: :yes:

Друг участник в тези типоразмери за съжаление не се очертава :angry: :angry:
Не съм шесторъкият Шива да нося всичко ...

Та питането ми е съвсем сериозно:
Ще поеме ли някой пренасянето, занасянето,отнасянето на влаковия ми матРиал?!?
Аз самият ще дойда с голяяям куфар и голям кашон и голяяяма раница и пак ще мога да донеса сравнително малко неща...
БДЖ-то ще ме докара до гара Пловдив.
Става въпрос за нещата, които няма да нося лично аз.

Ще ми се даже да пристигна още в четвъртък...

Очаквам сериозни и детайлни отговори, а не такива като от дипломатически офис.

Искам специално да отбележа: НИКОЙ НЕ МИ Е ДЛЪЖЕН :hi: :hi: :hi:
Срещата може да премине и без влаците ми, както и без мен.
Пък и мога да дойда само с един типоразмер, различен от І. За І един човек не е достатъчен.
Моделизмът нито започва, нито свършва с Борис Д. Чакъров... :yes: :yes:

Важното е да има кеееееееееееефъ. :dance1: :drinks: :lol:

Кашоните с влаци мога да ги закарам във Варна или Шумен. Намират се на гара Каспичан, на 40 метра от коловоз 1.

mgirginov:
Борка, може би е хубаво този въпрос да зададеш на хората от Варна. Иначе теб, заедно с багажа, лесно ще те вземе някой от Пловдив -ще го организираме. Интересно за всички ще бъде наличието и на малко популярни в България типоразмери.

Списък на участниците към днешна дата

Моля, при установени неточности, да ми се обадите

Ако някой желае да впиша негов близък/придружаващ в списъка с участниците, моля да ми се обади

1.Павел Трифонов - pavel75
2.Асен Илиев - Bodwen
3.Ангелина Илиева
4.Стефан Байков - stefan_baikov
5.Марио Гиргинов - mgirginov
6.Емил Чаушев - emilchaushev
7.Владимир Колев - Vlado
8.Владимир Симеонов - vlado1
9.Иван Йорданов - BaHkaTa
10.Тодор Тодоров
11.Любомир Тасков - lubomir
12.Александър Тасков
13.Георги Крънчев
14.Васил Михайлов - Vaskopf
15.Ивайло Климентов - ivo
16.Румяна Кацарова
17.Павлина Димитрова
18.Владимир Стоянов - tritehiksa83
19.Станислав Дочев- Smile
20.Илиян Гонгалов- gongalov
21.Васил Гонгалов

Vlado:
Колеги, като запознат с огромните и непрестанни усилия на хората заети с организацията на конференцията, бих искал да отправя един апел към всички, които в крайна сметка желаят и ще заявят присъствие на тази уникална инициатива:

Моля, не чакайте последния момент, за да се запишете! Заявяването за участие в последните дни от крайния срок неимоверно затруднява организаторите и дори съществува риск от провал на самото мероприятие. В крайна сметка конференцията се случва веднъж годишно и е очаквана.
Тъй че нека не си създаваме отрицателни емоции, а само се забавляваме!

Благодаря предварително за разбирането!  :hi:

liro4605:
Привет на всички решили да участват!
С две думи искам само да кажа,че мястото на срещата е много добро.В раѝона имам скромна виличка и тез дни бях там.Природата е чудна,въздуха е ВЪЗДУХ,мириса на борова гора вече ми липсва.По това време на годината се спи с 2 одеала.За идващите без собствен транспорт ще кажа ,че има автобуси на 8 и 14 часа,цената на билета е 3.50лв.Разстоянието от Пловдив е около 25км,вчера при спокоен ход но в надолното за около 3-4часа.Подарете си един приятен уикенд в красива природа.Въздухът е направо лековит,за сутришен мухмурлук и дума не може да става  :haha: ,а и така успива-одавна не бях спал 12часа непробудно :lazy: . Тишината е божествена,само скърцането на боровете полюшвани от вятъра го нарушават,а това е музика за ушите ми :music:

nilfe:
Миро, с таз реклама направо ни караш да пренебрегнем срещата и да ти дойдем на теб на гости на виличката. Стягай барбекюто.  ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия