Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
03-12 във Варна 06.08.2012 - 20.08.2012
Boris 2-12-4:
Привет!
Както знаете, преди около час и три четвърти, тръгна композицията во главе с 03-12 , със цистерна ,която ще оставят във Карнобат,с вода омекотена и три вагона, франко Аспарухово/Чудните скали/.
Разгласата е тотално скапана.
Вниманието огромно - цееели две медии и цели 12 души пътници.
Реве ми се. :diablo: :diablo: :diablo:
Пишете моля Ви се във всички възможни сайтове.
Стендовиците си нямаха и представа за тази изява...
Към края на седмицата ще пътувам и аз.
Ще се опитам да кача още снимки.
Най-доброто е, че ще има цели три фотоспирки...
koceto_sh:
това къде беше обявено? какво е разписанието
KRAKOMOBILA:
Обявено е в темата ":) За любителите на ПАРАТА ...".. Ама като не се чете.
Boris 2-12-4:
Само за сведение: часът за тръгване - 11.15- е неудобен за снимки. Против слънцето трябва да се снима/контра жур/. Най-малкото сенник е необходим. Филтри също са добре дошли. Ако има бленда 16 или 22, най-добре. Да не говорим за старите лентови апарати, някои от които имаха отвор за снимане 64...
Съвременните ниско и среднобюджетни цифрови апарати нямат такива бленди за съжаление.
За моят цифров Никон в България не се предлагат никакви принадлежности... :angry: :angry: :angry:
Можете да срещнете Камчия експрес, както гръмко е наречена композицията, ако пътувате с влак 2654 Варна - Плевен/17.30 потегля/, някъде между гарите Белослав и Повеляново. "Експресът" е на голяма скорост и пътува С ТЕНДЕРА НАПРЕД!!! :good: :good: :good:
За влак 9622 Варна - Русе /17.45/ срещата ще е преди гара Белослав. НООООООООООО този влак понякога тръгва с до 15 минути закъснение, ако няма машина да го тегли...
Мога и да кача, евентуално и клип - не HD, а 700dpi. Не знам обаче, къде да го кача в You Tube или V-Box??? Какво ще кажете???
Ако ще идвате във Варна обадата ми се :yes: :yes: :yes:Телефоните ми са в указателя...
CaLLlo:
--- Цитат на: Boris 2-12-4 link=topic=3936.msg80615#msg80615 date=1344351822 ---....
За моят цифров Никон в България не се предлагат никакви принадлежности
....
--- Край на цитат ---
Хер Борис, ако и тук няма, значи наистина няма:
http://photo-forum.net/
Ще трябва да се регистрираш първо горе и след това отиваш в базара:
http://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=REVIEW&ARTICLE_ID=43
ако не намериш в "продава", пускаш тема в "купува".
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия