Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
БДЖ през различните исторически периоди
pavel75:
Като не ти харесва темата я подмини. На повечето е интересна и я следим.
zazo:
Стефчо, не чети като не ти е интересно. Ти скоро в тоя форум, тема в която да участват и обсъжат толкова активно различни хора, виждал ли си?
bdz43r:
--- Цитат на: lubomir link=topic=3942.msg81095#msg81095 date=1345550534 ---От една страна един вика Шкодите са the BEST, от друа страна шкодилаците продължават да тичкат напред назад по нашите железни пътища задължително с по двама машинисти и единия от тях непрекъснато трябва да тича и да оправя това или онова по машината.
--- Край на цитат ---
Тичането из машината не е проблем в Шкодите, а в собственика и неговия персонал. Нали не мислиш, че чешките машинисти си носят работилница с тях, а и да си носеха, някой би им позволил да човъркат пътувайки? И тук официално е забранено, но ако си докарал влака си майстор за пример, нищо, че си шунтирал половината защити без да знаеш какъв точно е ефекта от това.
В Тауруса има много за човъркане, но никой не знае къде и как, освен това всичко се записва, съответно като се счупи не можеш да човъркаш. Същото е и на 46 200 - знам много места за пипане, но не знам как ще реагира компютъра и на какви неудобни въпроси ще трябва да отговарям после. А и не ми е работа да пипам.
А Таурусът ще го съсипем с други неща - ще го изключваме по 83 пъти на ден на паяци, тунели, мостове, щото евентуално някой чул, че можело да стане нещо си, ще му разсипем окачването, ще се държим неадекватно в извънредни ситуации...
Това е следствие от никаквото обучение - всичко се научава в движение от старите кадри, а правилници и упътвания никой не отваря.
Наскоро на една 46 200 трябваше да ѝ сменят батериите, защото като се счупила някъде по трасето, на никой не му минало през акъла да изключи батерията и тя 6 часа напълно излишно захранвала компютри, вентилатори и т. н, докато локомотива се вози като вагон.
TheJackal:
От тези всичките прочетени неща ще ги приложиш ли в моделизма или друг път! Ники, пак казвам, че и на мен темата ми е интересна, но не виждам логиката и с моделизма или хобито. А, тези които я пишат са само ж.п. служители. :hi:
pach:
Стефане да не си махмурлия бре...?!!! :drinks: :haha:
Сигурно във форум-а за моделизъм има място за всичко все пак...и твойте теми за различните християнски светии са тук...
и разходката ти до солницитие (тва не беше ли реализъм!? :scratch_ones_head:)
Предлагам да не четеш тема интересна на 75 % от хората, но и ние няма (я па я - къде се наридих... :blush2:)
на въпросите от типа:
--- Цитат на: TheJackal link=topic=1557.msg60154#msg60154 date=1306132654 ---Интересуваме как се казва този чарк, който съм оградил на снимката със зелено. Прилича ми на степенка, но как се нарича на немски и български нямам представа:
(Image removed from quote.)
--- Край на цитат ---
или такива:
--- Цитат на: TheJackal link=topic=237.msg71696#msg71696 date=1327431040 ---Интересуваме следното кога един локомотив е "реко". По какво се познава? Този какъв е:
Това е написано за локомотива: "Парен локомотив 03.2, ГДР, епоха III. Free-котел с бойлер тръби, на базата на шаси от клас 01."
--- Край на цитат ---
...бойлера е котел нали.... :sarcastic:
или пък:
--- Цитат на: TheJackal link=topic=237.msg75496#msg75496 date=1333035398 ---С молба, някой от запознатите колеги и приятели с парните локомотиви да разкаже за BR 53:
Интересна ми е колоосната му формула. :yes:
--- Край на цитат ---
Виждаш че без ралността ....просто няма да има моделизма ни...
май ще трябва да четеш по-внимателно даже.... :drinks: :drinks: :drinks: :on_the_quiet:
Извинете за офтопа.... :hi: :hi: :hi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия