Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
БДЖ през различните исторически периоди
liro4605:
Стана ми интересно как се е справяла кнор-помпата с толкова много оси,вероятно половината са били на без провод по което пък си мисля,че на влака е имало поне 30тина спирачи :scratch_ones_head:
misan:
Ето,че стигнахме до интересен извод-ако е направена някаква глупост,като тежкотоварното движение-комунистите са виновни и челния съветски опит.
Ако е направено нещо полезно-не било коректно да кажем,че е заслуга на социалистическия период.
А и едното и другото са си плод на съответната система. Именно това ми беше целта с темата-да видим,че във всеки период има и положителни и отрицателни неща. И ако сми чистни,трябва да се научим да го признаваме,независимо от политическите си убеждения.
mitko0888:
За мен нещата са прости:
Ако НЕ беше социализъм, щеше ли да има модернизирани и подобрени парни локомотиви? Щеше ли да има дизелови локомотшвш? Или пък електрификация и удвояване на основни трасета? Тежкотоварно движение (все още не ми е ясно какво стои зад този израз). Ако отговорът е: НЕ, то тогава да благодарим на др. Живков (или Димитров, Коларов, Червенков и т.н.).
Хайде да дискутираме, т.е. който знае или е видял някъде нещо, да излага факти и събития, поне на мен те са ми интересни. Или пък да ги тълкува и оценява технически, технологично, от опит, практика, от наученото или от където и да е. Но политическата или партийна оценка мисля че мога да си направя и сам. Т.е. да не намесваме Бащицата и да му приписваме заслуги.
misan:
За съжаление не може да се предвиди,каква точно щеше да е съдбата на БДЖ,ако Рузвелт и Чърчил не бяха дали България на Сталин.
Може да се каже само едно. Нашия,моя и на Петко Иванов дядо , проф. Христо Иванов,преди 9 септември е бил ръководител на машинното,електротехническото и енергийното стопанство на мини Перник. Практически,един от най важните хора в мини Перник по това време.Той,заедно с редица разумни инженери,многократно са предлагали линията София-Перник да се електрифицира и така не само да се увеличи много превозната и способност,но и внеобходимата електрическа централа ,да се изгарят възможно най некачествените въглища от мината. Но въпреки разумните доводи,до електрификация не се е стигнало,поради липса на пари или на желание,или и на двете.
Така,че мисля,че е справедливо да кажем,че бързата модернизация на железниците ,наистина е заслуга на социалистическия режим
mitko0888:
--- Цитат на: misan link=topic=3942.msg80856#msg80856 date=1345057240 ---...
Така,че мисля,че е справедливо да кажем,че бързата модернизация на железниците ,наистина е заслуга на социалистическия режим
--- Край на цитат ---
Благодарение на тази заслуга на социалистическия режим през седемдесетте години имахме по-хубави влакове от френското TGV, а пък през 1989 една година не ни стигна да изпреварим и немското ICE.
Дай някакви факти как са се развивали европейските железници през този период, и какво е сътворено у нас. Било то в производство на подвижен състав, инфраструктура, поддръжка, услуги и т.н. Сравнение с другите (само не с Албания), иначе не мога по никакъв начин да приема заслуги или развитие.
Какво стана БДЖ през 1990 и какви бяха железниците в Австрия, Дания, Германия - (имам много добри спомени и от четирите) - според мен е достатъчно ясно.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия