ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Представете се | Introduce yourself

Представяне на Timerlane

(1/3) > >>

Timerlane:
Здравейте колеги-моделисти,

Казвам се Александър Кърдалев и съм на 27 години. По професия ИТ специалист. Следя форума от доста време, но официално се регистрирах през ноември 2011. Мисля, че е крайно време и да се представя "официално". Много се радвам, че попаднах на този форум и уеб-страница, където до този момент видях и научих, макар само виртуално, невероятни неща от много от вас.

Какво да ви кажа за любимото хоби?
- Ами, свързан съм с влаковете още от най-ранна възраст. Под ранна възраст имам предвид на 5-6 години, когато започнах да използвам герданите на леля ми за влакови композиции. За локомотиви взимах играчки от шоколадови яйца. И до ден днешен, приятели ми напомнят как съм спирал цели игри на футбол и криеница, само и само да видя как преминава някой влак. Предполагам си спомняте, че навремето влаковете не бяха изчезващ вид. С течение на обстоятелствата обаче, животът ми в университетските години ме тласна далеч от голямата ми любов. Сега, като ученическа страст, ме връхлетя любовта към ЖП моделизма, която ме връща към онези детски години, където бях част от влаковете и те бяха част от мен.
- По същество: колекционирам в Н0 формат. Интересувам се единствено и само от БДЖ, и нищо друго. Е, това може да включи някой и друг руски вагон (знаете от кои композиции), но дотам се простират моите параметри. За момента не съм развил онова "специфично чувство", което съпровожда парата, затова интереса ми е съсредоточен върху електрото, но съм сигурен, че и то ще дойде след време.

Голямата ми мечта (както предполагам и на всички вас) е да видя 44 и 32 Серии в колекцията.

Това е засега от мен и до скоро.

toniemi:
Добре дошъл!
И аз съм почитател на БДЖ ;D
Имам вече няколко моделчета във витринката,но ми липсва и на мен 32серия!
Пожелавам ти да се кефиш максимално с хобито! :good:

emilchaushev:
Здравеи и добре дошъл.

Предвид никаквото производство на български модели да разбираме ли, че Тони и Слави вече имат пряка конкуренция  :dance1: и в скоро време ще станем свидетели на удари под кръста с някой неизвестен тях модел  :yahoo:

hristo_t:
Здравей и "Добре дошъл". Пожелавам ти много приятни мигове тук и да осъществиш мечтата си! :hi:

liro4605:
Привет!
Честно да си призная ,ако небяха така детаилни новите модели,а и нямаше нищо в БДЖ едва ли щях да се върна и аз в хобито отново.Радвам се че хората любители на БДЖ се множат.Още един БГ модел никога не е излишен.Пожелавам ти много приятни моменти с хобито и те поздравявам с тази снимчица като любител на БДЖ и ел. тягата.  :hi:
http://www.railwaypassion.com/files/custom/Konkursi/P1160648_01.jpg

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия