Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Проект Tabaklok 01.22
lubomir:
В един момент, двете машини са дадени под такъв ъгъл, че се вижда(08:40) колко невероятно много е разкривена пасарелката покрай котела, а на другата машина е опъната като струна все едно току що е слязла от завода производител. Личи си коя от двете машини е работила и поддържана в аборигенски условия ;D и съответно и е взето здравето.
Vlado:
Доколкото съм чувал 01.22 е катастрофирала, че даже се говореше, че имала сериозни деформации по тендера. Дали е вярно, мога само да гадая!
KRAKOMOBILA:
--- Цитат на: pach link=topic=416.msg81226#msg81226 date=1346049789 ---Сиреч ...колкото нашата БДЖ-36 .... :( :sarcastic:
--- Край на цитат ---
Нашата 36.10 дори не е започвана. Само дето за периода за които 01.22 е в Швейцария - при нас се възстановиха 03.12, 05.01, 16.01 и 609.76.
Нищо лично към пичовете които я взеха, ама за 7 години - един шатун и едни табели и правят пътуване... ами смешно някак си изглежда. Като прочетох за пътуването и се зарадвах, че са я възстановили.... но сега съм разочарован.
bdz43r:
Не са се заели сериозно - не са я направили нова. Знаем, че там като се каже, че ще се прави и става като от завода. При нас само 03.12 е такава.
KRAKOMOBILA:
Разбира се, че могат - не съм си и помислял, че не могат да я направят. Въпроса е, че е някак си несериозно да се прави пътуване с полуразпаднал се локомотив.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия