Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Проект Tabaklok 01.22

<< < (5/7) > >>

mgirginov:

--- Цитат на: mitko0888 link=topic=3957.msg81251#msg81251 date=1346085043 ---...Аз не прочетох такова нещо. Може текста да е редактиран впоследствие. Нашият 01.22 все едно е изкаран от Асеново вчера. Даже и зелената боя си седи. Наистина учудващо как за толкова години нищо не е пипнато да се възстанови .....................

--- Край на цитат ---

Натисни бутона за повече информация. Там ще намериш всичко, вкл. и цитираното досега

pach:
Да сме доволни, че е изтеглен от далеч от циганските набези и мераци за обогатяване от скрап... :sarcastic:

KRAKOMOBILA:
Ми да ги изпратиме всичките там тогава ?

pach:
Ми ако е сигурно, че ще оцелеят по-добре от колкото тун - давам ги ...одма!!!!!
Излишно е да се повишава настроението - сам виждаш какво става в БГ.
Няколкото въстановени локомотива са такива благодарение на шепа хора и ...въпреки държава, БДЖ и цял куп тъпи чиновници.
Дори големите възможности които предлага за атракциони и т.н. са всячески спъвани и отказвани отново заради скудоумието на
шепа некадърници на различни нива в системата. Да продължавам ли?
Да благодарим на хората които със собствен труд (а често и средства) все пак се борят, но когато и на тях им писне, остареят и т.н.
Какво ще правим тогава???? Нима някъде има програма, концепция, доктрина, политика ...за парните локомотиви???????

Нима не се нарушиха цял куп заповеди за локомотиви определени за музейни и все пак по неведоми пътища нарязани за скрап!!!!!!!!!??????

Това е кауза пердута в БГ, поне докато правило е да се управлява от възможно най-некомпетентните хора в системата!
В това отношение и тук можем само да завиждаме на чужденците, как се отнасят към историята си и как си пазят старините (техническите)!!!

mitko0888:
А защо такава дейност трябва да се свързва с БДЖ? Купи си лок, реставрирай го, прави си атракционни пътувания. Може и музей да си организираш.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия