ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Представете се | Introduce yourself

Представяне на avataar

(1/2) > >>

avataar:
Здравейте!
Казвам се Павел Михайлов и в ежедневието се занимавам с IT. Като малък имах влакче (втора употреба от познати) H0 с локомотив, няколко вагона и не помня вече какви релси. После някъде се затри, вероятно отишло трета употреба при някой друг. Имам страхотни спомени от онова време и след много пъти умуване накрая реших да започна пак. Изчетох една камара неща, предимно из немските сайтове, гледах стартови сетове и т.н. В крайна сметка ще си направя сам стартовия сет. Поръчах си релси Роко сет A+B, мултимаус Роко, 4 пътнически вагона Роко (2 х 2 кл, 1 х 1 кл, 1 багажен) DB еп. IV. Засега съм харесал дизелов локомотив DB BR 220 на Роко (кат. номер 63932) с декодер ESU, като има и разни малко по-евтини варианти. Тепърва ще мисля какъв макет да правя.

hristo_t:
Здравей Павел и "Добре дошъл". Пожелавам ти приятни моменти тук и успех в хобито.
Аз също харесвам 4 епоха и немската администрация DB.

mgirginov:
Добре дошъл. Бъди щастлив с хобито!

emilchaushev:
Здравей Павка,

IT бранша даде още една жертва с теб, щото май доста хора тук сте от него.
Гледам, че наистина си навътре с нещата само по начина , по който ги казваш.

Наслаждавай се на придобивките и те чакаме да ги представиш в темите за хвалби  ;D

BaHkaTa:
Добре дошъл! Щом си компютърджия ще чакаме да изобретиш компютуризирано управление :)

Успешен старт с хобито и много приятни емоции ти пожелавам.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия