Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Скромно участийце в изложбица морска номер 4

(1/4) > >>

Boris 2-12-4:
ПривеД!

От 24 август до 2 септември в една от  залите на Военноморския музей Варна се проведе втората изложба на Моделклуб Варна, същевременно и първа на IPMS BG, която инак си е четвърта по рода си в морската ни столица за последните години.  Първите две не бяхме организирани официално.
Колегите доста се постараха и това може да се види във форумите по  стендов моделизъм и други моделистки платформи.
Можете да ги посетите и изплакнете очи...
Разбира се, че имаше и гости от други градове. Заради високата цена на бензина, гостите бяха по-малко от друг път...
По-малка беше и площта за ЖП развихряне. Докато на първите две изложби имаше за ЖП модели над 30 квадратни метра, сега цялата изложбена зала беше около 50...
Гадното беше, че имаше само един участник и в конкурса и в изложбата./Динозавърът Борис Д. Чакъров/.С един кон не се прави кУшия - това за конкурса, където представих два модела в 1:45 т.е. типоразмера 0.
......Ноооооооооо за изложбата представих и караааааааааааааааааахме, две композиции в 1:32, т.е. 1. Едната типична за епоха 1-ва , края на период C и Д /1909-1918/. И една - в епоха 3а и началото на 3b /1950 - 1959/.
Карахме и невероятен трактор. Ланц Булдог мод. 1940.
Сега ще кача снимките, а по-късно ще ги коментирам.
Гаааф :diablo: Флашката с готините снимки вече е в София.
Тези които имам са преекспонирани...
Съжалявам :lol :hi: :hi: :hi:
Ще чакам да си ми я донесат обратно.
Трасето беше 750 см...

Adrian:

Е слагайте ги правилно тия локомотиви ...хобисти сте все пак  :diablo:

София 70:
EEE, що не каза по-рано.Аз бях във Варна , в хотелчети ,в което бях видях мъж с фирмена тениска ма Scalemodelclub и предположих ,че може и да има нещо  ,ама не пооитах. Здраве да е , надявам се да е минало всичко както трябва.

Boris 2-12-4:
Ето част от снимките:
http://modelclubvarna.freeforums.org/post38.html

Железниците и спирката и водопойният кран са най-отдолу.
Това е част от жп моделите.

BaHkaTa:
Браво Боре за участието. Без влаци не може  :good:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия