Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетът на mtechnik в ТТ

<< < (2/3) > >>

mtechnik:
Основната плоскост е много твърда и мисля че няма нужда от подсилване за момента, и аз имах страхове относно конструкцията но засега не се оправдават. Колелцата са добра идея, ама аз пък съм здравичък  ;)

Ще се старая да пускам снимки редовно.

nilfe:
Много добре се справяш, като за експеримент. Радвам се, че претворяваш мечтите и желанията си в реалност. Много хора в този форум само си мечтаят, дори и за експериментално трасе без логика.  :good:

София 70:
Аз пък мисля , че трябва да понамалиш релсите и да си направиш един хубав макет в ТТ. Не ти трябва НО .Вярно ,за НО всичко има ,но ТТ-о... :)

mtechnik:

--- Цитат на: София 70 link=topic=3964.msg81533#msg81533 date=1346876638 ---Аз пък мисля , че трябва да понамалиш релсите и да си направиш един хубав макет в ТТ. Не ти трябва НО .Вярно ,за НО всичко има ,но ТТ-о... :)

--- Край на цитат ---

човек никога не знае, може и да остана в ТТ, но не с тази схема и не с П-профил... времето ще покаже, от друга страна са ми големи ръцете и някак си НО ми приляга... това му е идеята на този проект - да ми покаже пътя  :scratch_ones_head:

ritchie:
Много  добро  и  сериозно  начало !  Похвално !
 :clapping:
Можеш  направо  да  действащ  в  НО,  за  да 
не  губиш  излишно  време  и  средства !
 :ok:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия