ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Как да слагаме снимки когато публикуваме мнение.

<< < (4/6) > >>

stivi1504:
Здравей!
Във връзка, че не съм писал от доста време в сайта, не съм го направил нарочно. Ако погледнеш мои запитвания, винаги има отговори от мен. Дали ще са  благодарности, дали още въпроси, но винаги има отговор. :good: Твоят прекрасен коментар относно Клайнбан беше много подробен, отговарящ абсолютно на това, което попитах. Но аз го видях точно преди да замина за Италия, и исках да напиша по голям коментар от едно просто "Благодаря",защото информацията дадена от теб, беше просто удивителна.  :yes:Но не ми стигна времето, а трябваше да оправим багажите, защото на 10 заминавахме.
На 12-ти февруари успях да влезна от телефона в сайта, от лай-фая на една пицария във Ватикана, защото хотелът нямаше, и написах последното си запитване, относно снимките. Вчера се върнах към 21 часа в нас от полета, и чак днес,от около 9 дена, отварям сайта да прочета какво става.
Искренно ти се извинявам, че не получи отговор от мен, но наистина нямаше как да ти отговоря. :( :(
Надявам се по-нататък да не обиждам по някакъв начин и други членове от сайта, защото си губим доверието, а то се гради най-трудно.

mitko0888:

--- Цитат на: stivi1504 link=topic=3966.msg103429#msg103429 date=1455302991 ---Здравейте!
Не може ли да се качват снимки във форума без snimka.bg?

--- Край на цитат ---

Стиви, въпросът ти съдържа невярно твърдение и няма как да се отговори на него, особено когато е зададен в темата, в който на същата страница е обяснено как се качват снимки в този форум. А и за всяка снимка, който отваряш, прекрасно се вижда къде е качена и по какъв начин е показана тук.

ПС: Не се чувствай задължен да отговаряш на всичко е на всеки. Във един форум се задават въпроси за да се предизвика дискусия по даден въпрос, и в хода на дискусията да си направиш съответните изводи и да намериш посока към отговора, който те устройва. Обикновено въпроси с бърз, кратък и еднозначен отговор не са интерсни за никого (сам можеш ад си намериш отговор) и като правило трябва не се задържат в повечето форуми (модераторите ги почистват след някой ден).

Boris 2-12-4:
Привет Стиви!

Давай напред!  Всичко е О.К.
Писането беше и за нЕкои голЯЯми специалисти!

Бъди здрав и се радвай на хобито!
Без питане и търсене, трудно се напредва!
Не се стеснявай за питаш до края на живота си, даже след като си станал професионал!!!
 bg&flag

D_Salin:
А как на таблет?

Mixy:
По същия начин, както и на компютър. Трябва да имаш линк към снимката, който можеш да вмъкнеш в свой пост както е показано в началото на тази тема.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия