Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Бразилия 2014
gregary:
Определено Вермахта е класа :yes:
но,аз симпатизирам и на "летящите" холандци - определено след мача с испанците!
--- Цитат на: Adrian link=topic=3968.msg95464#msg95464 date=1403159660 ---мда...уморени коне , кво да праиш :bad:
--- Край на цитат ---
... и "надувки" - време беше за адиос!
Best Ripper:
И смешниците от Острова скоро ще отплуват безславно. Не знам само кой кретен всеки път ги включва в набедените фаворити и ги има за отбор. Като дръпнеш чертата всичките им национали май играят в отбори от пета английска дивизия - във всички класни отбори няма англета... Всеки път се чудя на какви фантазии се надяват...
Величко:
--- Цитат на: Best Ripper link=topic=3968.msg95485#msg95485 date=1403201543 ---И смешниците от Острова скоро ще отплуват безславно. Не знам само кой кретен всеки път ги включва в набедените фаворити и ги има за отбор. Като дръпнеш чертата всичките им национали май играят в отбори от пета английска дивизия - във всички класни отбори няма англета... Всеки път се чудя на какви фантазии се надяват...
--- Край на цитат ---
Тея са ми най-неприятната нация. Толкова надути същества, без грам покритие, никъде няма! Бекъм, мекъм, такива в маалата ги слагаме на врата :angry:
Best Ripper:
Величко:
SNCF -a разглобява SBB-то на чаркули :wacko:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия