Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
БДЖ разследва случая с отвличането на бързия влак Сф-ГО
BaHkaTa:
Еми как :) Винаги става с човек от вътре. Бабата от третото купе с картофите и тежката картечница :lol: А може бабите да са две!
Rado:
А дали пък след повредата на електричката някой наистина не е наредил влакът така или иначе да спре. Няма как да видим сигналите на светофорите, но на клипа ми се струва, че влакът влиза в отклонение. Не знам ако трябваше да мине транзит дали щеше да е така?
С принудително спиране или не, мисля, че това че е спирал на всички спирки до Мездра е най-удачното решение. Все пак всеки е стигнал до там закъдето е тръгнал - и пътниците от бързия и от пътническия влак. Останалото са журналистически простотии. ОТВЛИЧАНЕ! Ама как звучи само!
bdz43r:
Счупената електричка е на главния коловоз, затова Янтрата минава през отклонението.
А при 40 км/ч и ръкомахаща тълпа на коловоза, естествено ще спре.
Rado:
Разбрах защо е пуснат в отклонение.
А "ръкомахащата тълпа" защо в началото се юрна да спира влака и на главния коловоз? Очакваха бързия влак да се наниже в спрялата електричка или просто стадния инстинкт ги насочи натам :)
hristo:
Интересно дали така биха реагирали ако бързия минаваше транзит с 120-140км/ч, както е в нормалните държави. Наистина жалка и тъжна гледка. Цяла Европа пътува с влакове и инвестира в ж.п. транспорта си, а тук го затриваме.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия