Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

??.55 и ??.21

<< < (4/7) > >>

ogiegp:
Нещо започвам да се заглеждам по "чайници" да си кажа без бой аз  :blush2: :yes:
То това вашето е направо тормоз за зрението и ума  :wacko: :wacko: :wacko:
Нещата направо грабват  :hi: :hi: :hi:

XRISTO:

--- Цитат на: ogiegp link=topic=3976.msg81791#msg81791 date=1347809980 ---Нещо започвам да се заглеждам по "чайници" да си кажа без бой аз  :blush2: :yes:
....

--- Край на цитат ---

Грабнат ли те веднъж - това си е любов за цял живот.  :good:

emilchaushev:

--- Цитат на: ogiegp link=topic=3976.msg81791#msg81791 date=1347809980 ---Нещо започвам да се заглеждам по "чайници" да си кажа без бой аз  :blush2: :yes:
То това вашето е направо тормоз за зрението и ума  :wacko: :wacko: :wacko:
Нещата направо грабват  :hi: :hi: :hi:

--- Край на цитат ---

Чайници, чайници.... Абе друго си е Railjet-a- това в рамките на шегата към Оги

Зазе. Имам предложение. В серията локомотиви, които продават по будките има една 50, която ако си навит да преработиш в N, ще ти я предоставя... Само дай сигнал... Модела не е първокласен, а и ще създадеш конкуренция на хер Тони да не се фука, че само той е преработил този модел

ogiegp:
Абе майтап майтап,ама това е RailJet-малко уважение моля :haha: :haha: :haha:   
Не е проблем Емо,споко.Уж си мисля че нося на майтап :blush2: :blush2: :blush2:  Ама хайде оставете Jet-а да си пристигне спокойно,ще ми го подплашите не на майтап  :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :haha: :haha: :haha: :lol: :lol: :lol:

Rizar:

--- Цитат ---Нещо започвам да се заглеждам по "чайници"
--- Край на цитат ---
Аз се заглеждам по всякакви локове, ама нещо парата и мен ме влече.  :unsure:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия