Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

??.55 и ??.21

<< < (6/7) > >>

toniemi:
Станала е много хубава! :hi:

zazo:

--- Цитат на: Vlado link=topic=3976.msg81893#msg81893 date=1348062362 ---Кольо, звук ще слагаш ли?

--- Край на цитат ---

Не и веднага ти казвам защо. Моделът е аналогов от по-старото производство на Гютзолд, не е подготвен за декодер. Купен е втора ръка за 130 лв. от един мошеник англичанин и беше в окаяно състояние. В общи линии някой си беше играл на ТНТМ преди мен с него, с доста липси, изпочупени детайли, неработещ, с прецакано токоснемане и т.н. Да го докарам до тоя му вид и да тръгне ми отне доста усилия и издирване на подходящи части. В това отношение огромни благодарности на Жоро, който ме изтърпя да му досаждам за доставки на всякакви резервни части, а и ми помогна с издирването на някои от номерата им. Като оставим всичко това настрани, честно казано с течение на времето малко охладнях към звука. След 5-10 минути каране вкъщи забелязах, че изключвам звука и на озвучените си локомотиви, защото почва да ми досажда. Като добавим и цената... Запоих му един обикновен и евтин декодер, който за каране в DCC е напълно достатъчен. Остава да направя някои дребни, но типично нашенски неща като плуг и мазутен резервоар.

Също така, за да отговоря и на един предишен въпрос на Митко, ще се пробвам сефте, този път умерено ;), със състаряване на парна машина. 

jopeto:
Бравос !!!  :hi:

atanas72:
Получава се страхотно. :hi: :hi: :hi: :drinks: :drinks: :drinks:

zazo:
15.55 вече е и с мазутен резервоар. Ето снимки преди и след боята.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия