Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

??.55 и ??.21

<< < (2/7) > >>

KRAKOMOBILA:
Началото е силно - искам още снимки ако може.  :good:

Rizar:

--- Цитат ---искам още снимки ако може
--- Край на цитат ---
Аз също.  :good: Ще следя темата с интерес.  :hi:

zazo:

--- Цитат на: TANO link=topic=3976.msg81697#msg81697 date=1347552662 ---15.55 кенгурче и 01.21 |А?

--- Край на цитат ---

Кенгурчето го отстреля безпогрешно, но за 01 не съм порастнал още, а много ми се иска.

Между другото ще съм много благодарен ако някой има снимка на мазутиран тендер "кенгуру". 15.24 мисля че е някъде по базите. Все някой трябва да го е снимал.

--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=3976.msg81701#msg81701 date=1347553897 ---Началото е силно - искам още снимки ако може.  :good:

--- Край на цитат ---

Ще има обещавам, само да поизсъхнат малко. Което ме подсеща, че ми беше обещал снимка на едни спални вагони преди време.

KRAKOMOBILA:
Въпросните спални вагони са изчезнали от гарата (както и доста други) в неизвестна посока - на Илиенци (при останалите спрени) ги няма.. за жалост.

Иначе ще поровя из мойте снимки да поразгледам какво има за 15-та серия... но кенгурата май не са много (да не кажа хич).

zazo:
Язък, мерси предварително.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия