Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
??.55 и ??.21
KRAKOMOBILA:
Началото е силно - искам още снимки ако може. :good:
Rizar:
--- Цитат ---искам още снимки ако може
--- Край на цитат ---
Аз също. :good: Ще следя темата с интерес. :hi:
zazo:
--- Цитат на: TANO link=topic=3976.msg81697#msg81697 date=1347552662 ---15.55 кенгурче и 01.21 |А?
--- Край на цитат ---
Кенгурчето го отстреля безпогрешно, но за 01 не съм порастнал още, а много ми се иска.
Между другото ще съм много благодарен ако някой има снимка на мазутиран тендер "кенгуру". 15.24 мисля че е някъде по базите. Все някой трябва да го е снимал.
--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=3976.msg81701#msg81701 date=1347553897 ---Началото е силно - искам още снимки ако може. :good:
--- Край на цитат ---
Ще има обещавам, само да поизсъхнат малко. Което ме подсеща, че ми беше обещал снимка на едни спални вагони преди време.
KRAKOMOBILA:
Въпросните спални вагони са изчезнали от гарата (както и доста други) в неизвестна посока - на Илиенци (при останалите спрени) ги няма.. за жалост.
Иначе ще поровя из мойте снимки да поразгледам какво има за 15-та серия... но кенгурата май не са много (да не кажа хич).
zazo:
Язък, мерси предварително.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия