Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection

Колекцията на Timerlane

(1/4) > >>

Timerlane:
Здравейте,

Искам да ви представя и моята колекция. Всъщност "колекция" е все още прекалено пресилено и рано да се каже, но просто желая да споделя с вас онова чувство, което предполагам всеки от вас е почувствал.

И така...
- Държа кутията в ръцете си. Все още е затворена, нищо не се вижда през нея, но усещам как сърцето ми сякаш ще се "пръсне" от вълнение. Нетърпението ми е толкова голямо, че даже не мога да отворя кутията. Търся ножица, нож, нещо каквото и да е било, само и само по-бързо да я отворя. Взимам химикалка - да му се невиди, загубих още няколко ценни минути в опити да отворя това препятствие. Хайде до кухнята и обратно. Жена ми е седнала на канапето и ме гледа с любопитство как се лутам из целия апартамент. Най-накрая битката с кутията е спечелена. Отварям и леко започвам да изваждам стириопора, който разкрива невероятна гледка пред мен. Най-накрая сърцето ми се успокоява - настанява се онова чувство на блаженство/хармония/унисон, което колкото да се опитвам така и не мога да опиша.

Та, това е подаръка, с който жена ми ме изненада и който поставя началото на моята колекция.

ogiegp:
Супер ЯКО.Много добре Те разбирам.Минал съм го няколко пъти и пак е едни и също всеки път-РАЗТЪРСВАЩО.
Мисля и аз да си ги умножа точно тези съвсем скоро.Един ми е малко МАЛКО  :yahoo: :yahoo: :yahoo:

София 70:
Страхотен подарък си получил!
Ето това е истинската любов - да покажеш на половинката ,че те интересува това , от което ти се интересуваш.

KRAKOMOBILA:
Страхотно! Поздрави за такива жени! Идеално разбираме чувството ти.  :good:

Rizar:
Честито вагони!  :drinks: БДЖ...  :give_heart: Това чувство е уникално и едно от най- хубавите в нащо хоби.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия