ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
"Криеница"
BaHkaTa:
Аз не виждам да има конфликт на интереси. Форумът на RailwayPassion приютява под крилото си още две други организации включае "Сдружение ЖП моделисти" и "Клуб Железопътен моделизъм България" както и "Други организации и клубове". Намирам го за съвсем нормално всеки един от тези клубове да имат вътрешен раздел в рамките на нека го наречем "гранд-форума" при положение че същия се е съгласил да им съдейства, вместо всяка организация да прави собствен форум. Ако мислите че е по-добре да има 2 3 или 5 отделни форума аз съм пас.
А мнението ми отностно "криеницата" е някаква детинщина. Това не е онлайн чат или подобно че да се правим на невидими за да не ни пишат защото сме заети или друго. Това е форум и той е публичен за разлика от "френд листата" на скайпа ви която е лична а там дори е още по-глупаво да се крием при положение че всеки сам е избрал с кого да комуникира. Не намирам капка логика в това да присъстваш в публичното простанство но "инкогнито" в същото време. Не искам да засягам никой на мен не ми пречи ни най малко тази опция и абсолютно ми е все едно дали някой се крие или не, просто изразявам мнение.
А отностно "Шефа", той ако иска да знае какво правят подчинените му вярвай ми форума едва ли ще му свърши работа без значение дали си скрит покрит двойно зарит и прочие.
Gervasii:
Както би ме подкрпил Ванката, отдавна има програми които следят и записват къде служителите киснат в нета.
evrokoma:
Регистриран съм в много форуми и никъде не съм се крил.От работа кисненето в мрежата или скайп за мен не са приоритет все пак съм там за да работя не да се забавлявам затова и не използвам въпросната опция ,а и именно анонимноста в интернет дава на юзърите фалшива сигурност и затова доста потребители си позволяват да пишат кой от кой повече глупости.
Евала на Владо,Спас, Марио и други които застават зад имената си във форума
TheJackal:
Може да ги е страх от тъмното - светлото, за това да се крият. За мен е абсолютна щуротия това да се криеш, при положение че си видим за администраторите и след като напишеш нещо, то веднага лъсва в която тема е писано. Вина ги съм бил против тази отметка и многократно съм го повдигал на въпрос. Очаквам и това да изчезне, както изчезна и архива на търговията, а в с времето и Общия форум - темите да се редуцират. :hi:
pavel75:
Администрацията е обсъждала "тази отметка" и становището е, че тя не противоречи на правилата. Важното, е че написаното мнение не е анонимно.
Това дали даден потребител иска да знаят останалите какво прави или не си е негов избор.
Смятам, че тази тема е изчерпана
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия