Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Спални вагони

(1/4) > >>

emilchaushev:
Здравейте колеги

Обръщам се с молба от името на форумен член. Някой да има информация за новопроизведени гедерейски спалнин вагони , които са доставени на БДЖ?
Аз лично знам единствено за турските такива.

Моля ви, ако някой има информация да сподели- какви са , що са, има ли изобщо такива вагони...

zazo:
Емчо, струва ми се, че въпросът не е коректен. ГДР не съществува от 1990 г. За да са доставени нови, трябва да е станало преди това, а тогава спалните вагони за БДЖ са доставяни нови от ГДР, т.е. задаваш отговор. Човекът, като е член на форума, що не попита сам? Да не стане като в "Синьо лято" с лафа за посредника?  ;) :haha:

Vlado:
Кольо, преди поне два-три месеца беше задал въпроса си този наш колега, но, за съжаление, не мога да го открия из темите, за да ви го покажа. По тая причина не съм слял и самите теми между другото.

BaHkaTa:
Ако въпроса е за "новите" спални вагони внос от немечко, който се оказаха въз стари само с нова боя продадени ни за много пари, то отговора е че тези вагони са спрени и бракувани защото са негодни, не покриват изискванията за сигурност и са опасни за живота на пасажерите а и не само това.

Vlado:
Най-добре човекът, който задава въпроса да конкретизира, защото в противен случай ще има само гадаене и свободни съчинения!  :stop:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия