Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Новости от ExactRail (USA only)
ogiegp:
Ето го и фена на хладилните :hi: :hi: :hi:
Ванка,сега много бързо казвай каква е схемата по която мога да се уредя с едно такова съкровище.Казвам едно,защото ако залитна и в тази посока ще е вече напълно пагубно и самоунищожително :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:
Разгледах сайта им,но ми се струва,че за едно вагонче няма да е рентабилна доставката.А като гледам Ти как "скромно" си понапазарил,направо получавам комплекси :blush2:
BaHkaTa:
Схемата вече е лесна тъй като ваучера ми за отстъпка изтича днес, тоест аз не съм ви от полза. Мога да ви ги поръчвам ако желаете но ще са по цени на сайта. А парите ми ги превеждате по банков път или на ръка. Аз си предложих услугите по-рано. Само един човек се възползва и неговата пратка утре ще пристигне. Можеше да се комбинирате и щеше да е изгодно за всички.
Аз стрелях директно с пушката за грозен дивеч. Всичко или нищо! Целия сет! Верно солено е на джоба, но пък сладко на душата :dance1:
Както казва Адри "купи и ще ти олекне" :drinks:
G_GROZ:
Благодаря за клипчето. Ясно как са изолирани за прав ток. Наистина изключително качествена изработка! Незнам какво ще правят любимите ни евро-китайски производители. Подобно качество ще ни предложат поне на тройна цена. Имаш ли инфо дали ще правят и локове? Май трябва да си припомним добрите стари уестърни, та да оформим подобаващо макетите си. :triniti:
BaHkaTa:
--- Цитат на: G_GROZ link=topic=3989.msg82292#msg82292 date=1349129855 ---Благодаря за клипчето. Ясно как са изолирани за прав ток. Наистина изключително качествена изработка! Незнам какво ще правят любимите ни евро-китайски производители. Подобно качество ще ни предложат поне на тройна цена. Имаш ли инфо дали ще правят и локове? Май трябва да си припомним добрите стари уестърни, та да оформим подобаващо макетите си. :triniti:
--- Край на цитат ---
Китайците и те могат да го направят всичко зависи колко ще им платиш :) За момента ExactRail правят само товарен подвижен състав. Стремят се да изкарват по минимум 1 2 нови модела на месец. Ако някой ден пуснат пътнически вагони и дори локомотиви сериозно ще се замисля да си подменя колекцията.
Току що бях известен от куриер че пратката е освободена от митница и пътува към мен. Честито на новия собственик. :drinks:
BaHkaTa:
Промоция по случай октомврииския бирен фестивал. Бирени вагони с намаление :drinks:
Линк към промоцията http://www.exactrail.com
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия