Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Оказион - правила и препоръки | Bargains - rules and advices

Оказион - препоръки!

(1/1)

pavel75:
Колеги,
от днес в тази тема ще публикуваме различни препоръки и указания, свързани с работата на "Оказанион"-а, за срещнати проблеми при експлоатацията му и как да се справим с тях, и пр. Темата ще е заключена, без възможност да се пише в нея от друг освен от администрацията на форума, като поради липса на този етап на Правила на "Оказион"-а, всички препоръки и указания на администрацията ще имат задължителен характер и следва да се спазват от всички потребители на форума на Railway Passion. Неспазването им може да доведе до последствията, предвидени в Правилата на форум Railway Passion.

Администрация на Railway Passion

pavel75:
Вчера (28.09.2012) в 7,00 ч сутринта г-н Милко Тошков http://www.railwaypassion.com/forums/index.php?action=profile;u=775 чрез Оказиона е закупил стока предлагана от nilfe. Въпреки, че продавачът е дал няколко начина за контакт, до този момент г-н Тошков не се е свързал с него.
Тъй като всичко се случва (дано не е станало нещо сериозно) даваме на купувача до понеделник 12 ч да се свърже с продавача или администрацията и да информира тази сделка реална ли е или е плод на грешка.
В случай, че г-н Милко Тошков не направи това ще му бъде дадена служебна отрицателна оценка. При повторен такъв случай ще последват по-тежки наказания.

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия