Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Новости от ROCO
CaLLlo:
Така по-плътно се влиза в завоите при високи скорости! :yes:
Успокоение:
Роко като изкара нов модел, докато го спре от производство пуска поне 10 варианта,
т.ч. от тоя остават ... 8 със спици и само още ... един с плътно колело!
:yes:
BoRoco:
2012
http://issuu.com/beneluxspoornet/docs/roco_2012
Сaprycorn:
Миналата година го обещаха като новост за 2011, сега гледам че е на същото положение (до снимката на оригинала)
Интересно е, че се готвят да изкарат BR85! Имайки предвид, че ходовата част е напълно унифицирана с тази на BR44, няма да е никак трудно да се направи и BR85. До сега този локомотив се проивеждаше на модел единствено от Мерклин/Трикс.
Отново ще има радост за ТТ-четата- BR58 в ТТ.
Наскоро Васко ми каза , че очаква Роко да произведе "Иранки", и ето че неговата прогноза се сбъдна! Иранките на Роко (макар засега само в DB), вече са обявени!
nilfe:
--- Цитат на: Сaprycorn link=topic=4.msg70117#msg70117 date=1325873308 ---Наскоро Васко ми каза , че очаква Роко да произведе "Иранки", и ето че неговата прогноза се сбъдна! Иранките на Роко (макар засега само в DB), вече са обявени!
--- Край на цитат ---
Много съм любопитен да ги сравним с тези на Мерклин. Ще съм приятно изненадан ако отдолу шасито е по-детаилно и не мяза на детска играчка.
ivo:
Хубави вагони са направили ROCO за Румънци и Унгарци, а за Чехи и Поляци направо са се раздали ... :spiteful: Нас традиционно са ни подминали :angry: като голям бял кораб. :dirol:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия