Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling

Новости от ROCO

<< < (48/99) > >>

mitko0888:

--- Цитат на: zazo link=topic=4.msg97180#msg97180 date=1415810325 ---Липето май нещо са прецакали отношенията с роко-флайшман? Продават на препоръчителната цена. Или може би роко-фл нещо са променили политиката?

--- Край на цитат ---

Това започна още от началото на 2014. Почти всичко им е на препоръчителната цена. Пускат и разни неща с добра отстъпка, напр.: http://www.modellbahnshop-lippe.com/produkt/Fleischmann/2-4-003002-74580-0-0-0-6-2-2-0-gatt-gb-h-0/ein_produkt.html. Също и понеделнишкия жокер.

ПС: Безплатната доставка е удължена до края на годината.

gregary:

--- Цитат на: zazo link=topic=4.msg97180#msg97180 date=1415810325 ---Липето май нещо са прецакали отношенията с роко-флайшман?

--- Край на цитат ---

Аз до колкото знам,липето е собственост на роко-флайшман от близо година.

zazo:
Май в повечето магазини нещата изглеждат така за Ро-Фл, явно е тяхна политика, да няма голямо значение от къде ще пазаруваш. Може би си мислят че така ще накарат хората да пазаруват директно от техния сайт.

mitko0888:

--- Цитат на: zazo link=topic=4.msg97191#msg97191 date=1415863018 ---Май в повечето магазини нещата изглеждат така за Ро-Фл, явно е тяхна политика, да няма голямо значение от къде ще пазаруваш. Може би си мислят че така ще накарат хората да пазаруват директно от техния сайт.

--- Край на цитат ---

До колкото съм чул Ро-Фл от 2014 "посъветваха" всичките си дилъри да продават на една и съща цена - тази от сайта им. Допълнително правят промоции - при това те важат за всичките им дилъри. Май за тях Тихомир ни информира редовно - по-ниската цена в Липето идва от Ро-Фл, не от магазина, и важи за всички дилъри.

За пазаруване директно от техния сайт: Едва ли, защото на техния сайт има списък с дилъри. Там са отбелязани тези с електронно пазаруване, Липето също е там. Не виждам причина да се купува от сайта на Ро-Фл, освен ак оне дават допълнителни отстъпки. А пък Липето ти дава доп. отстъпка (10% за продукти, които не са в промоция (май?)) и за всичко бонус точки за 3% (+0.5)%, плюс безплатна доставка до дома ти в рамките на няколко раб. дни (като купя нещо на другата седмица ми го носят). А и ако покажеш някъде по-ниска цена заедно с доставката, ще ти го продадат на нея.

mgirginov:
Всички дилъри на Ро-Фл са задължени да ОБЯВЯВАТ едни и същи цени, но могат да продават по тяхно усмотрение с индивидуална отстъпка към всеки клиент.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия