Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling

Новости от ROCO

<< < (69/99) > >>

TheJackal:
pavlinbg, ми не ме вълнува БДЖ. Моя принцип е следния: "Нищо, което не е произведено в БГ, а само е боядисано и сложена някаква емблема, не е българско". За това и не събирам БДЖ.

pavlinbg:

--- Цитат на: l-donovan link=topic=4.msg106263#msg106263 date=1484774498 ---Много жалко за вагона!!! :angry: :angry:Колко много го чакахме и накрая нищо!

--- Край на цитат ---

Аз предлагам всеки разочарован да пусне по един мейл до Роко, за да им каже за това.
Не че ще се трогнат, но натиск трябва да има! След като са го обявили, трябва да го произведат! Така се прави !
Все пак и българските колекционери/моделисти, колкото и малко да сме, имаме право на малко радост свързана с хобито.
&bgflag :thank_you:

pavel75:

--- Цитат на: pavlinbg link=topic=4.msg106276#msg106276 date=1484819977 ---Аз предлагам всеки разочарован да пусне по един мейл до Роко, за да им каже за това.
Не че ще се трогнат, но натиск трябва да има! След като са го обявили, трябва да го произведат! Така се прави !
Все пак и българските колекционери/моделисти, колкото и малко да сме, имаме право на малко радост свързана с хобито.
&bgflag :thank_you:

--- Край на цитат ---

Може би наистина това е начина да разберат, че ни има. Ако някой ми даде текста на немски ще пусна и аз.

Adrian:
задръж , пуснал съм запитване защо - по каква причина са решили това , и че сме разочаровани ; ще публикувам отговора

Mixy:
Напротив - колкото повече хора пишат, толкова по-добре. Иначе в Roco ще си помислят, че само Адри милее за сет от тия вагони ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия