Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling

Новости от ROCO

<< < (71/99) > >>

Adrian:
Извиняваме се и разбираме, че сте разочаровани, но артикулът се анулира.
Ние, в продажбите,  не се получи някакви допълнителни Информации от разработването на продукта, поради които е отменен.
Това може да бъде поради много  причини (проблеми с лицензите, твърде скъпо,) и т.н

Off-Topic:we are sorry and understand that you are disappointed, but the item is cancelled.
We, in sales, we don't get any further Infos from product development why an article is cancelled.
This could be for serveral reasons (problems with licenses, too expensive to produce) etc.

All the best,

Fleischmann | Roco
Modelleisenbahn München GmbH

Kronstadter Straße 4
81677 München
Germany

Best Ripper:
Пратете им 5-6 талибани с "Аллах акбар"... Не че ще се трогнат...  :sarcastic:

pach:

--- Цитат на: TheJackal link=topic=4.msg106275#msg106275 date=1484818680 ---pavlinbg, ми не ме вълнува БДЖ. Моя принцип е следния: "Нищо, което не е произведено в БГ, а само е боядисано и сложена някаква емблема, не е българско". За това и не събирам БДЖ.

--- Край на цитат ---

Стефане, като само е боядисано и сложена българска табелка, покажи ми кои парни локомотиви пътували у нас, са работили
и в страните си производителки. Ама без "класическите" за цяла европа, наши БДЖ серии - 14, 15 и 16.(има и други няколко, ама едва ли ги знаеш...)
 bg&flag  ;D ;D :yes:

mite:
roco се издъни с няколко серии този зимен сезон. буквално произведоха един кашон и всичко се изкупи за 2 седмици. сега... дърво. нещо става там.

или фабриките им не са на капацитет или някой не знае какво прави

никаква изненада за товарните. очаквано. 

Krasi:
Ясна е тенденцията от известно време насам да се свива производството (не само при Roco). Изглежда даден модел се произвежда, само ако има определен брой (достатъчно) предварителни заявки. В противен случай отпада от списъка. Затова и много неща се появат в страницата на Рoco буквално за няколко дена като налични и после изчезват.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия