Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout

Избор на схема на релсовия път

<< < (2/2)

Adrian:
Жоре , тук се сещам за макета на Стоян ( така ли се казваше това момче -дето си работеше в БДЖ , живее в Младост) - много компактен и хитро развит ! - да имаше някакви снимки от него ?

Жоро:
Има, има. Сашо направи няколко общи снимки. Сега да ги понамаля малко и ги пращам на Владо.

Old Boris:
Ровейки се из форума попаднах на една тема "Избор на схема на релсовия път", започната от Vlado на  14 септември 2007 и има само 6 коментара от Adrian, emilchaushev и Жоро на 6 декември 2007 и приключва.
Питам се, няма ли повече интерес сред хобистите по тези въпроси, или всички сте си направили вече  схемите, макетите и сега си карате влакчетата :) :clapping:

pavel75:

--- Цитат на: Old Boris link=topic=40.msg102259#msg102259 date=1449849272 ---Ровейки се из форума попаднах на една тема "Избор на схема на релсовия път", започната от Vlado на  14 септември 2007 и има само 6 коментара от Adrian, emilchaushev и Жоро на 6 декември 2007 и приключва.
Питам се, няма ли повече интерес сред хобистите по тези въпроси, или всички сте си направили вече  схемите, макетите и сега си карате влакчетата :) :clapping:

--- Край на цитат ---

Аз за мен стигнах до извода, че трудно ще се получи да имам домашен макет. Пък и да имам сам да карам не е така интересно. По тази причина се насочих към клубната дейност.

mitko0888:

--- Цитат на: Old Boris link=topic=40.msg102259#msg102259 date=1449849272 ---Ровейки се из форума попаднах на една тема "Избор на схема на релсовия път", започната от Vlado на  14 септември 2007 и има само 6 коментара от Adrian, emilchaushev и Жоро на 6 декември 2007 и приключва.

--- Край на цитат ---

Действително домашният макет омръзва, но ако човек не бърза и все има какво да му се прави - става. Карам си влакчетата по него, а някой ден може и да стане "макет" ... А иначе - изборът на схема и чертането на схеми е също доста приятно занимание (за някои).

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия