Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Родопска железница
gzo:
Мале мила !
Ако си мислиш, че някой има търпение и време да ти чете романите :haha: А пък ако си мислиш, че може да се получи какъвко и да е конструктивен диалог след като позлваш определения като:
--- Цитат на: pach link=topic=1752.msg82348#msg82348 date=1349331952 ---......популистки изказвания и тъпи мнения, та от дърветата не си видял гората......
--- Край на цитат ---
значи, че си се объркал.
След 4-ред си спестих четенето на поста ти....
Извинявам се, че се намесих с "тъпото" си мнение и горско късогредство. Извинявам се и за причиненото неудобство, което наложи бързата ти и компетентна намеса на капацитет и в тази област. :sorry:
Посипвам си главата се пепел и отивам да се гръмна !
:drinks:
pach:
Ти вярно трябва да се гръмнеш, а ЯВНО те мързи да четеш,
за да имаш време да пишеш...щото и за Смолян пишеш, че са глупости,
а след това ти ги изричаш същите аргументи.
(дали тук всъщност не става въпрос за "приятелско оплюване" независимо какво съм написал?)
Колкото до "тъпите мнения", само потвърждаваш "что чукча, не читатель, а он писатель!" :haha: :haha: :haha:
защото това определение съм дал за форумите към които Стефчо е пуснал линкове, както и
с всички "популистки мнения" съм визирал "журналистите" (отново са в кавички) от останалите линкове на Стефан.
А ти като не си прочел след четвъртия ред, може би явно имаш проблеми с концентрацията (?),
или предпочиташ да си останеш заблуден, че знаеш историята на България в цялата и светлина.
То тогава наистина не може да се образува конструктивен диалог, тъй като нищо ново или не толкова известно
можеш да кажеш по обсъждания въпрос. Май ти е по-лесно да работиш с общоприетите клишета...не знам.
Или не можеш да коментираш по-горе написаното...вече не е ясно точно кое от всичко...ти е проблем...
Жалко, че пак не схвана за какво става въпрос, но не пропусна да ме "захапеш"...
та тук наистина имах точно теб предвид с първото си изречение само ...от предишния пост.
Мъчи ли те нещо?
:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
ПП. Ако си потребител на форум "Помак" или журналист написал нещо от линковете по-горе, моля да ме извиниш - не го знаех! :pardon: :pardon: :pardon:
gzo:
Абе приятелЮ....
как да ти го обясня по-разбираемно, че да разбереш. Нямам никакви проблеми с концентрацията, нито ме мързи да чета, хеле пък и да съм късоглед дотолкова, че да нямам право на мнение. Напълно разбирам, че от висотата на детайлните ти познания във всички житейски области, мноето мнение ти изглежда тъпо. Но дори и на такова, аз имам право на него. Това, че на някой му изглежда тъпо си е негово определение и мен въобще не ме товари ;D Може да съм тъп и прозД, но никога няма да седна на компа и да обяснявам на някой напълно непознат, колко е тъп. Възпитанието и джентълменския такт не ми го позволява ;D
Прсото огромните ти постове ме отказват от четенето им. Според теб нормално ли е да очакваш някой да чете такива романи с напълно размиване между основна теза и спам на кубици ? Че то ме заболя пръста от въртене на скролера и пак край няма.... ;D
И понеже виждам, че никак не ти стана ясно, нека пробвам за последно. В конкретния случай се намесих заради неправилната теза, че "Смолян ... е останал само с надежди и мечти"
И съответно знаейки много добре какво представлява последното предпроектно проучване и мнението на самите смолянчани казах, че "В Смолян никой, никога не се е надявал или вярвал" Какви мечти, какви надежди ?
Този който е писал, че населението на Смолян се надява и вярва, вероятно никога дори не е стъпвал в този град. Родопчани са мъдри люде и много добре си знаят, че всичко изприказвано покрай ЖП проекта са празни приказки. Ако в началото на века въпроса е повдиган от смели мечататели, то в последствие е повдиган само с популистки цели. Пустия му "влак за Смолян" е отдавна позната тема в местната сатира и обект на присмех от местните зевзеци от трио Шемет. И след висичко тук някой, някъде си е написал, че Смолян се "надява и вярва на влак". :haha:
И сега ако пак не си разбрал....незнам, търси проблема от твоята страна.
С най-добри чувства :drinks:
pach:
Мислех това да ти го пусна на ЛС, но след като си позволяваш да ме нападаш в общото пространство, смятам че имам право да се защитя също пред всички.
--- Цитат на: gzo link=topic=1752.msg82358#msg82358 date=1349345667 ---Абе приятелЮ....
... че да нямам право на мнение. ...Но дори и на такова, аз имам право на него!
--- Край на цитат ---
[/s]
Никой не ти го отрича, най-малкото пък аз.
Това явно също си е твое виждане, но когато нямаш какво да кажеш,
може би е по-простичко - да замълчиш, а не да нападаш автора на мнение което не ти харесва.
--- Цитат на: gzo link=topic=1752.msg82358#msg82358 date=1349345667 ---Напълно разбирам, че от висотата на детайлните ти познания във всички житейски области, мноето мнение ти изглежда тъпо. ...
Може да съм тъп и прозД, но никога няма да седна на компа и да обяснявам на някой напълно непознат, колко е тъп.
--- Край на цитат ---
[/s]
Аз също няма спомен да се познаваме...така че това в цитата е и отговор на нападката ти.
Всъщност ти точно това правиш, а аз въобще не съм те определял като тъп и прост - явно,
пак си отговаряш на някакви твой мисли...по джентълменски!
--- Цитат на: gzo link=topic=1752.msg82358#msg82358 date=1349345667 ---Прсото огромните ти постове ме отказват от четенето им. Според теб нормално ли е да очакваш някой да чете такива романи с напълно размиване между основна теза и спам на кубици ? Че то ме заболя пръста от въртене на скролера и пак край няма.... ;D
--- Край на цитат ---
[/s]
Че кой те кара да ги четеш? И кой те кара да ги коментираш извън контекста на темата за която се отнасят?
Говориш за спам, но всъщност ти го генерираш. Справка са последните ти постове - пардон... наистина последния все пак коментираш по темата. Във всички останали ме коментираш мен. Нима това е тема тук?
Да наистина, мога да те разбера, но само когато твой пост, не започва веднага след мен с думата ...
--- Цитат ---Глупости!
--- Край на цитат ---
Когато знаеш само едностранно даден факт, разбира се, че може да ти изглеждат и глупости,
но все пак е желателно преди да обиждаш друг потребител тук, да се замислиш дали знаеш всичко което той знае...
и едва тогава да даваш такива определения за него. Но явно арогантността не ти позволява да се сетиш за това.
По-лесно е да се нахвърляш с общи приказки по мой адрес, след коет да ме обвиняваш, за твойте си действия.
Това наистина се нарича форумно тролене...
Моля, админите да изтрият постовете на този потребител,
които не са по темата разисквана в последнете ми постове!
За пореден път тук се осира нещо и се правят опити да се прехвърли вината на друг!!!
(Венциииии, имаш си прекрасен последовател, батка!!!!!!) :bad:
С най-добри чувства :drinks:
pavel75:
Предлагам да се разберете на някоя среща. Първо не е добре разправии да стават пред публика, второ на живо с бира в ръка ще се разберете къде къде по-добре и лесно.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия