Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Още един клуб за ЖП моделизъм?

<< < (4/6) > >>

pach:
Чудесна идея!!!  :clapping:
ПРи това започваш от нещо което спокойно ще ти даде стабилна основа, за смислена и ползотворна дейност.
То някои хора от гаражите си започнаха, а като гледам темповете ти на развитие в моделизма - вече доста ти дишат прахта отзад!!
Пък и свободни "радикали" винаги има. ;)
Важното е да се съберете приятели, а съдебна регистрация и т.н. не е задължителна.
Всичко се урежда, когато назрее времето и мястото. Не бързайте - оглеждайте се на всеки...макет!!! :spiteful:
Всичко се определя от целите които ще си поставите в крайна сметка.
Пожелавам ти успех!
 :hi: :hi: :hi:

ПП. Някои наистина се изказват неподготвени...при това от чуждо място! :fool: :sarcastic:

daddy_g:
Ами ако трябва да съм честен ...днес бях на среща с една голяма фирма вносител..обещаха да помогнат на 100% с дървенията за модулите както и да съдействат с транспорта при бъдещи срещи на клубовете..
Според мене е добра подкрепа

Vlado:
Успех, Слави! Ако си сериозен и упорит всичко ще постигнеш. Пък, убеден съм, и помощ ще получиш, ако имаш нужда от такава.

Tomislav.Popov:

--- Цитат на: daddy_g link=topic=4027.msg82820#msg82820 date=1350482674 ---Ами ако трябва да съм честен ...днес бях на среща с една голяма фирма вносител..обещаха да помогнат на 100% с дървенията за модулите както и да съдействат с транспорта при бъдещи срещи на клубовете..
Според мене е добра подкрепа

--- Край на цитат ---

Стискам ти палци!
Нещата ти изглеждат страхотно!

daddy_g:
То все от някъде се почва.. аз почвам от нулата ама съм си упорито магаре и не се отказвам лесно.
Вече относно това дали ще намеря съмишленици все пак зависи и от местоположението на помещението
(а то е в Овча Купел, в блока до болница Доверие).На някои може да им е удобно, на други не.
Макета ще е от Фремо модули, така че в бъдеще ако се намери по-голямо помещение винаги може да се премести.

П.П. Някой ако обмисля да стане съмишленик нека си каже. Нека поне се съберем една група 5-6 желаещи, та тогава може да се обсъди учредяване и т.н. и всичко да си е сериозно както и трябва да бъде

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия