Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Още един клуб за ЖП моделизъм?
daddy_g:
Ами според мене е хубаво да се популяризира хобито...пък защо не след няколко години на Националната среща да не се съберем примерно няколко клуба с едно голямо трасе както правят чужденците.
Vlado:
За да се събираш с някого някъде не е задължително да има клуб. Да се сформира клуб трябва да се извърши доста предварителна подготовка, после учредяване, производство пред съд и пр. Най-добре питай някой/някои от учредителите на кой да е от съществуващите или бъдещи клубове. От тях ще разбереш, че за такова начинание е необходимо повече от мерак и попаднало ти "на аванта" помещение.
п.п. Но иначе няма лошо да се създаде още един клуб, че защо не и повече от един. Както е казал Мечо Пух - Колкото повече, толкова повече.
daddy_g:
--- Цитат на: Vlado link=topic=4027.msg82799#msg82799 date=1350476749 ---За да се събираш с някого някъде не е задължително да има клуб. Да се сформира клуб трябва да се извърши доста предварителна подготовка, после учредяване, производство пред съд и пр. Най-добре питай някой/някои от учредителите на кой да е от съществуващите или бъдещи клубове. От тях ще разбереш, че за такова начинание е необходимо повече от мерак и попаданало ти "на аванта" помещение.
--- Край на цитат ---
Знам Влади вече поразпитах Марио какви са процедурите..просто ми е любопитно дали ще има желаещи
emilchaushev:
Аз знам един клуб дето няма помещение- БГТТ.
Мисля, че ще може да се съшие балтон към копчето, което имаш
gts.best:
:hi:Накрая оцелява най-добрият.......(клуб).... :drinks:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия