ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Представете се | Introduce yourself
представяне на koicho98
Koicho98:
Там е проблема .Един обикновен стартер сет струва около 300 лева,като сложиш пари за гара и някоя друга жп гара и стават 400.По нататък в бъдещето ще трябва и озеленяване,а и то изобщо не е евтино(аз съм си харесъл E noch и woodland scenics което май пак е на noch).А също трябват и пари за дърво за да се направи ландшафт.Много ще съм благодарен на баща си ако ми помогне с електрониката защото той разбира от това.Ами най-важното е че има място вкъщи ,а и има огромно желание от моя страна така че ще по мрънкам :) ще събера някой лев и ще започна малко по малко,но отказване от това няма. :im_so_happy: :im_so_happy:
Krasi:
Хобито е скъпо - в това спор няма, но не е казано, че трябва да купиш всичко наведнъж и да похарчиш много пари. Напротив - когато един по един събираш моделите, удоволствието е по-голямо и често очакването на всяко следващо влакче в колекцията е дори по-приятно, отколкото когато вече го притежаваш.
tazcho:
важното е да запалиш баща си по влаковете , и наистина е най добре като за начало един сет да вземеш за около 250-300лв а останалото с времето , като видят родителските тела че ти е интересно и забавно ще те мотивират с още подвижен състав и сгради сигурен съм в това !
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия