За западните лепила съм сигурен и без да имам инфо, че са качествени с пъти повече. Ама купени оттам. Тези, които се внасят за у нас са боклуци, та макар и баркода да им е немски или английски и да пише, че са тяхно производство. А малко е кофти да се затътря до Германия за някакво си там лепило, нали? Може би, когато порастна, както се казваше в една реклама...

А това със спрея ме кефи, че може човек да коригира преди да залепи.
У нас в момента няма лепила, които да държат достатъчно здраво детайли, които понасят някакво натоварване или вибрации, но пък за по - малко натоварвани механизми някои стават долу - горе.Става въпрос за по - малкото зло в българия, тоест, по - малко лошото лепило. Защото да ви кажа честно, разни локтайти и бондове не ме кефят и на половина колкото каноконлит Е, ама от стария. Аз в момента ползвам китаец от 40 стотинки марка Kartel и съотношение цена - качество е в пъти над въпросните шитни, споменати по - горе. Та и заради това питам за турското, не да го сравняваме с лепила от "белите" държави, а в сравнение с боклуците на нашия пазар.