ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Представете се | Introduce yourself

Представяне - modeli.gt

<< < (3/4) > >>

Mixy:
Добре дошъл и от мен. Моделите ти наистина са впечатляващи - поздравления!  :hi:  :hi:  :hi:

София 70:
ДОБРЕ ДОШЪЛ,ДАРИ!
Не ми се нрави много това ,че искаш да правиш жп макет :).Аз изоставих моделите на трамваи именно заради жп моделизма.
Много са ти добри моделите , затова мисля , че чудесно би се справил и с железопътния макет!

KRAKOMOBILA:
Здравей и от мен. Ние се познаваме и от други форуми. Но и тук - още веднъж, чудесни макети.  :victory:

modeli.gt:
Благодаря, колеги, добре заварил :yahoo:

--- Цитат на: София 70 link=topic=4064.msg83747#msg83747 date=1352882603 ---ДОБРЕ ДОШЪЛ,ДАРИ!
Не ми се нрави много това ,че искаш да правиш жп макет :).Аз изоставих моделите на трамваи именно заради жп моделизма.
Много са ти добри моделите , затова мисля , че чудесно би се справил и с железопътния макет!

--- Край на цитат ---
Добре заварил :) Това с жп макета си ми е само мечта, едва ли скоро ще стигна до направата на такъв. Даже по-вероятно е да не е ЖП, а да е градски макет с трамваи или нещо такова...
Но го оставяме за в Бъдещето, защото още ми се работи само с модели.

--- Цитат на: Adrian link=topic=4064.msg83743#msg83743 date=1352879798 --- :hi: Добредошъл ,
предполагам ,че не е трудно да направиш трамвай в 1:87 ?

--- Край на цитат ---
Добре заварил  :good:
Ами досега в НО съм правил единствено тролейбус ЗиУ-9. Ще пробвам малка серия от БГ трамваи в 1:87.
Догодина обаче, защото работата ме притиска, а и започнах два проекта - един на София 70, другия на тролейбус с R/C управление (той ще отнеме доста ресурси, а и не го правя сам, дано стане) ;)

Adrian:
Трябва ми един трамвай - когато и да стане  :blush2: разбира се ще ми кажеш каквото струва .

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия