Други организации и клубове > Стара Загора и региона | Stara Zagora Area
Среща в Стара Загора!
TheJackal:
Стойко, спокойно! Служил съм във Велико Търново във ВВОВУ "Васил Левски", по настоящем Национален Военен Университет и на всичко що пристигаше от Горна Оряховица в посока Стара Загора и обратно му казвахме "Шалвар експрес". Най - големия кеф бе нощем, накацали по прозорците, пушейки да гледаме светлените на поделението стопанисващо полигона в Змейово или да слезем за секунди и да пием леденостудена вода. Беше ми писнало всеки петък да пътувам след 14.30 часа посока Търново - Бургас и всяка неделя на обратно в родната казарма. Тога имаше влак от Бургас за Плевен, тръгваше малко преди експреса чайката за София. Спомени ...........
stoiko:
Ок, нямах за цел да те засегна! Приатен път! Аз с голямо удоволствие си спомням всички нощни и дневни влакове които използвах за пътуване към и от инкубатора за висококвалифицирани кадри за жп транспорт, но всичко това е вече минало и незабравимо!!!
stoiko:
Остават броени часове до срещата!!!
nikolay.andonov:
И кьде е тя ако не е някоя секретна тайна. :) :) :)
Boris 2-12-4:
ПривеД!
Понеже там където се намирам няма качествени магазини,
искам да помоля за срещата утре в Стара Загора някой да донесе, без да се изсилва да купува, лепило да свързва пластмаса и метал - счупи ми се едната релса. Тя е много стара. Ще ми се да демонстрирам неща в 1:45. Релси 32 мм имам само един стар кръг. 45мм имам доста, и 22,5 също ми се намират...
До утре!
Със Здраве!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия