Други организации и клубове > Стара Загора и региона | Stara Zagora Area
Среща в Стара Загора!
nikolay.andonov:
Ако се налага предните дни от Стара Загора да се сьберем да помогнем за подредбата на залата.Предния пьт загубихме доста време в тьрсенето на маси и подреждането им. :drinks: :drinks: :drinks: :drinks:
Best Ripper:
Ако трябва да се носи нещо, също да се каже. Разклонители-удължители, инструменти, захранвания... :drinks: И ако може да се оправи и проблемът с тока...
stoiko:
Така го замислих и аз. Сбирка в гарата, заведението е "Гергана" а хотела ще е "Железник". Този триъгълник е на разстояние най-много 5/6 минути от гарата. Само искам да знам за колко човека да запазя места в "механата! Тази механа е идеална за хапване, пийване и сладка приказка на тема жп моделизъм, но ако има желаещи за жива музика и песни и танци на народите то най близката механа до гарата е "Траяна" но тя се пренаселва и от силната музика няма да може да се говори за влакчета!!! Що се отнася до залата не съм мърдал масите от сбирката през декември. Знаете с какви и колко маси разполага залата, затова може спокойно да прецените да ли е необходимо да се донесат още площи за нареждане на трасета. Техниците се опитаха да изолират късото съединение, но покрива протече още повече тази зима и сега късото съединение става още по често! Затова с удължители ще се вземе захранване от друга стая, в която няма късо съединение.
Loco-motion:
Аз ще дойда. Предишната старозагорска среща я изпуснах, но сега си взех изпитите и ми остана само държавен. :dance1:
По всяка вероятност ще дойда с приятелката си. Аз съм 100% на линия, за нея не съм съвсем сигурен.
pach:
:scratch_ones_head: По известни ви (не политически) ...технически причини,
когато тази срещата през 2012 г.
се състоя, не можех да кача това клипче тук.
Нека сега част от него ни припомни и зареди за предстоящата среща
отново при тези любезни домакини:
http://youtu.be/Iqdi92gcpyg
Наслаждавайте се с чувство за хумор! :lol: ;) :hi:
Освен видекадрите, в клипчето са използвани снимки и от темата тук.
:hi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия