Други организации и клубове > Стара Загора и региона | Stara Zagora Area
Среща в Стара Загора!
emilchaushev:
Здравейте моделисти,
За всички, които няма да могат да присъстват на срещата в Стара Загора, ще предаваме може би с една камера, но само частта с карането. Стойко, като организатор, даде любезното си съгласие, за което можем всички да му благодарим.
За частта в кръчмата камерата ще е спряна, за да няма компромати или последващи семейни скандали...
Гледайте от добре познатото място http://railwaymodellingclub.com/?cid=213
pach:
Интересно защо така не предавахте от конференцията в Пловдив, :scratch_ones_head:
където вие бяхте домакините?
И не разбирам - има ли някаква "програма", за срещата в Стара Загора?
Каране...
Кръчма....
Ккаво следва?
Срещата все пак е за хората, нали?
:hi:
emilchaushev:
Паце, срещата в "пловдив" беше на чукара. Предаване нямаше, защото 3G покритието го няма никакво , а за такова предаване се иска все пак да има добра upload скорост, каквато там не може да се осигури. Това е основната причина, която беше установена доста преди срещата при посещение на въпросното място. За капак аз не присъствах, а Ванката е носил доста влакове и не е имал физическата вузможност да носи и техника за предаване.
Иначе за Стара Загора в предните постове беше обявено, че се кара и след това кръчма, а който иска остава да нощува. Аз поне това знам като инфо.
liro4605:
.
Bodwen:
Не намерих описание къде точно на гарата се намира залата, където ще се събираме - може ли инфо? Извинявам се предварително, ако е написано някъде, а съм го препуснал.
И още - има ли планирана кръчма за петък вечер? Питам, защото след малко тръгвам за Стара Загора, та да не пропусна купона :yes:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия