Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Проект 04 серия на БДЖ

<< < (10/29) > >>

stefanoff:
След приключването на поредната тестова версия със сгрешените жалузи и неточния покрив направих нова.  Благодарение снимките на покрива на 04 направени от Миро (за което му благодаря покорно) направих поредното копие вече с нов покрив и с коригирани жалузи. Снимката сутринта е от преди нанасянето на една ръка двукомпонентен грунд на проблемните места. Модела е задвижен със талиги от локомотив производство на Лима и ново шаси направено по корубата от плексиглас 3мм. Поради малко по-дългите талиги с 2мм се налага модула от рамата със плуговете да е закрепен не за рамата , а за самите талиги и е подвижен. Остава да си резна новите бленди за талигите по новия размер, ръкохватките и разни дреболии по покрива и съм почти готов. Остава якото шкурене и шлайфане до вид който ме удовлетворява.  До няколко дни ще нанеса първия слой боя.
.
Та за сега толкова по "Варненската 04" и както каза Слав очаквайте скоро и "Софийската 04"

toniemi:
Супер става!
Резни и в ЗЕТ поне една :spiteful: :spiteful: :spiteful:

daddy_g:
Варненската 04

daddy_g:
Почнах и аз. Блендите са готови:

urko:
Добре стават..ама болтовете на капаците не трябва ли да се изпъкнали?
Щото сега (поне на снимката) сякаш са прорязани... :scratch_ones_head:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия