Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
БДЖ серия 52 от Владо, Иво и ко.
Vlado:
Както се казва, това което не ни убива, ни прави по-силни, та и ние така - след компетентното "шамаросване" от професор Тано (:hi:) по отношение на моделите ни на 07-ма серия на БДЖ, с Иво решихме оттук насетне също като Стоян първо да откриваме тема за запланувания за правене нов модел, пък чак после да се заемем с работа. Така постигаме няколко неща: първо, популяризираме инициативите си, второ - даваме поле за теоритична изява на всеки, който иска да допринесе с нещо за изпълнение на задачата и трето - благодарение на вашите бележки и съвети ще има голяма вероятност да постигнем или поне да се докоснем до идеалния като краен резултат модел. Затова ви молим да сте много дейни и обстоятелствени, за да можем накрая да се похвалим с точно определени детайли, подробности и условности по така заплануваните за правене 52-ки.
След това въведение е време да преставя и следващия модел, с който се захващаме с Иво и това е този на дизелов локомотив серия 52 на БДЖ. Мащабът ще е НО, а избраният за преправяне модел е този на Пико, арт. N 59420:
Бройките вече са закупени, като смятаме в близко бъдеще да се заемем и с практическата работа.
:yes:
TANO:
Купихте ли го вече. Щото и аз съм му хвърлил око за преправяне в далечното бъдеще. Как е като модел? И успех в преправянето!
Vlado:
Ми, какво да ти кажа, на мен ми хареса, но го зърнах съвсем за малко. Тепърва ще го оглеждаме, "прослушваме" и "преслушваме". Пък то ще си покаже! Според мен, след едно сериозно преправяне, ще стане добре. :yes:
Adrian:
За променлив ток ли е ? (АС) ?
Vlado:
За прав, защо за променлив?!?!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия