ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Представете се | Introduce yourself
Представяне на grivata
grivata:
Здравейте! Казвам се Иван, на 35г, от Червен бряг. Работя като локомотивен машинист в депо София от 15 години - електро-мотрисни влакове - Сименс и серия 32-00, 33-00.
Разбрах за този форум от колеги и веднага се регистрирах. Имам скромна колекция НО - стартов пакет с парно локомотивче и 10-ина вагона - пътнически и товарни. Тук е супер интересно, с часове разглеждам колекциите и макетите. Заедно с 7-годишния ми син мечтаем да си направим макетче един ден, но има доста да четем и учим, както разбирам! :) Надявам се да стана част от колектива тук!
hristo_t:
Здравей Иван и "Добре дошъл" тук! Снимай колекцията си и ни я представи в раздел "Моята колекция". Лично на мен ще ми е интересно да я видя.
Поздрави!
Adrian:
:good: Добредошъл и весели празници :)
spas_tf:
Здравей, Иване! Добре дошъл! Има и други машинисти тук - например Мирослав (liro4605) от Пловдив. Аз съм този който помага с чертежите на клубния макет spas_tf. Надявам се , че ще намериш необходимата информация. И другите ще пишат предполаам , но са препили/заспали по празниците :drinks: . Приятни мигове тук!
gts.best:
Добре дошъл и весели празници........... :drinks:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия