Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Мнение за стартов сет на PIKO
BateYavko:
Така така, и аз веднъж от нямане кво да правя реших да си припомня детството и покарам влакче ... та стана еднааааа !!!
Valjo:
--- Цитат на: BateYavko link=topic=4120.msg85260#msg85260 date=1357249711 ---Така така, и аз веднъж от нямане кво да правя реших да си припомня детството и покарам влакче ... та стана еднааааа !!!
(Image removed from quote.)
--- Край на цитат ---
Този сет има ли превключвател на стрелката или отделно се купува? А звук на локомотива?
tazcho:
--- Цитат на: Valjo link=topic=4120.msg85281#msg85281 date=1357291487 ---
--- Цитат на: BateYavko link=topic=4120.msg85260#msg85260 date=1357249711 ---Така така, и аз веднъж от нямане кво да правя реших да си припомня детството и покарам влакче ... та стана еднааааа !!!
(Image removed from quote.)
--- Край на цитат ---
Този сет има ли превключвател на стрелката или отделно се купува? А звук на локомотива?
--- Край на цитат ---
"превключвателя" за стрелката и звука са опция /допълнително се заплащат/
mill:
Механизъм/около 13лв.от м-н Конрад,най-евтиния/ за стрелка е невъзможно да монтираш на теракота,а за звука се поставя декодер + говорител -двете струват малко повече от локомотива.Не бързай ,полека ,аз за 6г.имам 5 лок. ,но само 3 са с декодери .
tazcho:
този от конрад е за монтаж под плоскост например , а този http://www.conrad.com/Roco-61195-H0-Electrical-point-drive.htm?websale7=conrad-int&pi=243955 е за монтаж направо в стрелката отдолу , има и вариант за ръчно превключване както и декодер за електромагнита , но цената излиза солена около 40лв за електромагнита + 40лв за декодер стават 80 кинта да си командваш стрелката от мишката. декодера с звука ти е от порядъка на 150лв-200лв.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия