Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering > Цифрово / дигитално управление | Digital Command Control

Проблеми при Marklin H0 (AC) и решения

<< < (3/4) > >>

Krasi:
Декодер не се вижда, значи локомотивът ти е аналогов. Остават двете възможности от предишния ми пост. Мога да ти препоръчам трансформатора на Мерклин 66470 (109,95 € каталожна цена). При декодерите изборът е много голям, но аз не съм особено вещ в дигитализацията, затова някои от съфорумците сигурно ще са ти по-полезни от мен.

tanyo09:
За Трансформатор имаш предвид уреда който намаля тока,този който е преди джоистика за управление,малко съм в невидение затова питам??????

Der Hetzer:

tanyo09:
Искам да уточня проблема си:
Този така наречен локомотив 3043 на Марклин,като го сложа на релсите и който и адрес да му сложа тръгва да се движи с максимална скорост,като светят светлините и от двете страни,нито може да се намали нито да се контролира скороста,с две думи тръгва и спира при пускането на тока на трасето,какъв точно ми е проблема??????[/img]
Това ми уреда,който ми е преди джоистика!!!!!!

mitko0888:
Видях едно нещо, което май ще ти свърши работа, при това почти без пари (на цената на евтино шише):

Малко по-нагоре тук в оцапаната тема ти предложиха хората подобно, за 110 евра.

Избери си едно от двете и си пробвай лока. Като ти хареса и като се изучиш - ще си сложиш декодер за да си го караш с джойстика.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия