Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

HO - моето макетче!!!!!!

(1/3) > >>

tanyo09:
Скромно е,но след толкова години успях да стигна и до тук да започна да нареждам част от инфраструктурата,каквото и да е,аз си го харесвам,повечето ми неща са 2 употреба,но за толкова средства толкова,може да ме посъветвате нещо каквото и да е,надявам се ще ми помогне дори и в лош аспект,нуждая се от съвети,благодаря предварително!!!!!!!

Krasi:
Не изглежда никак зле, макар и в суров вид :im_so_happy: Забелязвам, обаче, че най-външните прави са направо на ръба на дървената плоскост - добре е да имаш малко повече място в края (поне 4-5 см) както заради естетиката, така и заради опасността някой локомотив или цяла композиция да "полети в бездната" при по-голяма скорост или катастрофа.

tanyo09:
Прав си приятелю,но ако се опитам да го направя,ще загубя доста от дължината на гарите,а нямам толкова малки части от сорта на полвинки и четвъртинки,но си прав,ще обмисля варианата,благодаря ти за съвета!!!!!

Best Ripper:
С мерклинската система можеш да направиш всякаква "раздвижена шарения" по коловозното развитие.. Пробвай и в средата да го уплътниш с линии...  :hi:

toniemi:
Не е лошо! :good:
Според вкусът си,така го прави,ако харесваш повече ландшав,не го уплътнявай с релси в средата!
Познавам един Станимир с влакчета Мерклин....но дали си ти!?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия