Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Имам дълъг въпрос

<< < (3/3)

Lopik:
Много мерси,
вероятно ще дойда на Деня на отворените врати. Забравих да спомена, че съм на 14 години :D
Ще ме пуснете ли?

emilchaushev:
Естествено. Клуба не е дискотека, часа на срещата не е след 22 та да искаме лична карта- значи няма никакви проблеми да посетиш клуба. Всички са добре дошли, а целта на деня на отворените врати е точно да се видим , да разменяме идеи и да си обясняваме нещата, които не знаем

liro4605:
     Здравей млади моделисте!

С един аматьорски клип ще се постарая да ти покажа предимствата на цифровото управление.Далеч съм от мисълта ,че съм на ТИ с дигиталното ,но си мисля ,че най-малкото поне ще ти е забавно.Сам ще се убедиш ,че изолираните звена остават в историята или при по запалените стари моделисти.Не се срамувай да питаш и аз имам още неща който искам да науча но по-натам.Когато за първи път видях цифрово си мислех ,че е супер сложно а то вООбще не е така.

http://vbox7.com/play:bc021309b3

Успех и приятни моменти с хобито :good:

р.р. Ако някой може по-добре ще се радвам да го направи!

Lopik:
Благодаря за видеото, що-годе разбрах за какво ми говорите.
Както споменах съм още твърде малък, но пък голям любител на влаковия транспорт като цяло - и големите влакове и моделизма.

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия