Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макет на tritehiksa83

<< < (8/9) > >>

pach:
При липсата на достъп или време да се обходи с рулетка в ръка обекта, често ползваме една лесна и бърза методика
за получаването на размерите му. Виж този пост и третата му снимка - останалото е опит, фантазия, наблюдателност и
изчисляване на съотношения. Метода е проверен и се ползва доста широко с необходимата и достатъчна за мащабите ни, точност. ;)
http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,466.msg81872.html#msg81872
 :hi:

ПП.Не е задължително да има човек (като в примера) - може просто да е малка част от обект,а на която знаем  точно размерите.
Врата, табелка, прозорец или нещо друго (също и твоето проучване за БДС върши работа разбира се).

mitko0888:

liro4605:
Като малък се кефех много на тази сграда като сме минавали от там и то без да знам каква е.Не съм предполагал,че ще я видя в мащаб.
На живо достъпа позволен ли е  :scratch_ones_head: в умаления мащаб,щом в реалният е забранен?
Супер е станало като знам оригинала.

tritehiksa83:
Миро приятелю,имаш ми тела и знаеш къде живея заповядай винаги когато пожелаеш да видиш макета! :)

Adrian:

Поправи се бре - Хаджи Миро - нали се разбрахме !?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия