Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

БДЖ 44 179.0

<< < (4/14) > >>

piko1:
Дади то има 3-4 табели всичко друго е надписи с боя бели при това в албума няма ли снимки най отзад на табели ? там мисля че има и снимка на 44 серия

daddy_g:

--- Цитат на: piko1 link=topic=4157.msg86924#msg86924 date=1361174342 ---Дади то има 3-4 табели всичко друго е надписи с боя бели при това в албума няма ли снимки най отзад на табели ? там мисля че има и снимка на 44 серия

--- Край на цитат ---
Трябва ми снимка на заводската табела и на емблемата..ако може и размери още по добре

Vlado:

Не всички са на 44-ки, но тъй като табелите са едни и същи като размери и общ вид и тези стават за онагледяване.

Ако искаш, мога да ти дам крила на БДЖ, табели БДЖ и депо по избор. От теб номерна, на производител и други (ако има). Надписите също ще трябва сам да си ги правиш, но имай предвид, че ако ходиш при Таванарски, той има тампони от други модели и някои от тях може да ти свършат работа.

daddy_g:

--- Цитат на: Vlado link=topic=4157.msg86929#msg86929 date=1361179134 ---Не всички са на 44-ки, но тъй като табелите са едни и същи като размери и общ вид и тези стават за онагледяване.

Ако искаш, мога да ти дам крила на БДЖ, табели БДЖ и депо по избор. От теб номерна, на производител и други (ако има). Надписите също ще трябва сам да си ги правиш, но имай предвид, че ако ходиш при Таванарски, той има тампони от други модели и някои от тях може да ти свършат работа.

--- Край на цитат ---
Влади много мерси , в Астра-Т ще ги поръчам, и то за 07,42,44 и 55 серии, доста солиден списък съм направил

Vlado:
Имам неограничено количество табели БДЖ и крила на БДЖ! Стига да ти трябват - давам! Ако ли не, успех в направата на модела! Гледам с интерес и критикувам без смущение...  ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия